Γερμανία: Μεγάλη ανάκληση συσκευασίας σαλάτας στο Aldi

Αυτές οι συσκευασίας σαλάτας μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές ασθένειες σε έγκυες γυναίκες και άτομα με αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα και, επομένως, δεν πρέπει να καταναλώνονται σε καμία περίπτωση.

Η εταιρεία GARTENFRISCH Jung GmbH προειδοποιεί ρητά κατά της κατανάλωσης των κουτιών σαλάτας “Snack Time Salad Cup Cheese & Ham 300g” και “Snack Time Salad Menu Quinoa Salad with Fresh Goat Cheese 350g”.

Επηρεάζονται τα εμπορεύματα με ημερομηνία λήξης έως και τις 8 Φεβρουαρίου 2023. Τα κουτιά πωλήθηκαν σε καταστήματα Aldi.

Οι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτά τα είδη μπορούν να τα επιστρέψουν στο κατάστημά τους και να τους επιστραφεί η τιμή αγοράς χωρίς να προσκομίσουν την απόδειξη.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, ο λόγος για την προληπτική ανάκληση των κουτιών σαλάτας είναι τα βακτήρια Listeria monocytogenes που βρέθηκαν κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.