Γιγάντιος λαβύρινθος στο σχήμα του Μίκυ και της Μίνι στη Γερμανία

Newsroom

Updated on:

100 χρόνια Disney με Ευρωπαϊκή πρεμιέρα στο Μόναχο

O λαβύρινθος του Utting εκτείνεται σε έκταση τεσσάρων γηπέδων ποδοσφαίρου και αποτελεί φόρο τιμής στις δημιουργίες της Disney που φέτος γιορτάζει τα 100 χρόνια της.

Μαγεία για μικρούς και μεγάλους δημιούργησε μία τοπική φάρμα στη νότια Γερμανία, η οποία δημιούργησε μέσα στα χωράφια με ηλιανθούς έναν γιγάντιο λαβύρινθο στο σχήμα των διάσημων ποντικών της Disney, Mickey και Minnie Mouse.

O λαβύρινθος του Utting εκτείνεται σε έκταση τεσσάρων γηπέδων ποδοσφαίρου και αποτελεί φόρο τιμής στις δημιουργίες της Disney που φέτος γιορτάζει τα 100 χρόνια της.

Ο Ulli Ernst -δημιουργός του έργου- δεν είναι αρχάριος, καθώς αυτός είναι ο 25ος λαβύρινθος του. Κατασκευάζει αυτά τα έργα τέχνης στους αγρούς από το 1999, καλύπτοντας από τον Λεονάρντο ντα Βίντσι μέχρι έναν χάρτη της Ευρώπης.

Ο λαβύρινθος που απεικονίζει τον Μίκυ και τη Μίνι έχει δημιουργηθεί από 360.000 φυτά ενώ έχει μήκος 3,2 χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με το Reuters, ο Ernst και η σύζυγός του Corinne ξεκίνησαν τη φύτευση τον Μάιο και συνεργάστηκαν με μια ομάδα 22 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων φοιτητών του Μονάχου.

Τα παιδιά δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους καθώς περιπλανιούνται στον φιόγκο της Μίνι ή γύρω από τα αυτιά του Μίκι και συλλέγουν γραμματόσημα για το μπλοκ γραμματοσήμων τους.

Παιχνίδια και κουίζ συνοδεύουν την διασκεδαστική διαδρομή.

Πηγή: NEWSBOMB

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης