Δείτε την πιο αστεία φώτο της χρονιάς από κάμερα ταχύτητας

Ένα στιγμιότυπο από κάμερα ταχύτητας στη Γερμανία δείχνει έναν σκύλο πίσω από το τιμόνι να οδηγεί πιο γρήγορα από ό,τι επιτρέπει η αστυνομία..

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 7 Απριλίου στις 12.15 π.μ. σε έναν επαρχιακό δρόμο στο Rheinbach στην περιοχή Rhein-Sieg.

Αντί να κινείται με 50 km/h, το μικρό αυτοκίνητο πιάστηκε να τρέχει με 61 km/h.

Λίγο αργότερα, η φωτογραφία της κάμερας ταχύτητας έφτασε στο γραφείο της τροχαίας – και οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι. Με την πρώτη ματιά, φαίνεται σαν να ήταν στο τιμόνι ο τετράποδος φίλος!

Ο σκύλος πιθανότατα μετακινήθηκε ακριβώς τη στιγμή που άρχισε να αναβοσβήνει η κάμερα ταχύτητας, καλύπτοντας έτσι το πρόσωπο του οδηγού.

“Η ειδοποίηση για το πρόστιμο είναι καθ’ οδόν”, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Με 11 χλμ/ώρα παραπάνω στην πόλη, μάλλον οφείλονται 50 ευρώ.

Αλλά δεδομένου ότι ο άγνωστος παραβάτης της ταχύτητας δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί, θα μπορούσε να τη γλιτώσει, εξήγησε περαιτέρω η αστυνομία.

Και ο “σκύλος που τρέχει με υπερβολική ταχύτητα”; “Θεωρείται φορτίο και θα έπρεπε να είναι κατάλληλα ασφαλισμένο”, λέει ο εκπρόσωπος της αστυνομίας με χιούμορ.

Ο σκύλος είναι και παραμένει ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Σε όλες τις καταστάσεις.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης