Ξεκινά το Jakobidult στην Mariahilfplatz του Μονάχου 2023

Auer Dult: Ξεκινά το Jakobidult στην Mariahilfplatz του Μονάχου 2023

Περιηγηθείτε, απολαύστε λιχουδιές ή κάντε μια βόλτα με το καρουζέλ: Αυτό είναι το Auer Dult! Από τις 29 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου 2023, το Jakobidult θα πραγματοποιηθεί και πάλι στην πλατεία Mariahilfplatz…

Το Auer Dult επιστρέφει! Στις 29 Ιουλίου, το Jakobidult στην Au ξεκινά και πάλι. Για δεύτερη φορά σε αυτή τη σεζόν Auer Dult 2023…

Τι είναι όμως αυτό που κάνει το Auer Dult;

Η πλατεία Mariahilfplatz φιλοξενεί πολλούς πάγκους, εμπόρους παλαιών και μεταχειρισμένων ειδών, πωλητές εκθέσεων και πάγκους με επιτραπέζια σκεύη, οι οποίοι περιμένουν να υποδεχτούν τους επισκέπτες.

Εκτός από τους πάγκους, οι βόλτες και οι πάγκοι με φαγητό προσελκύουν επίσης πολλούς επισκέπτες του Dult.

Ειδικά χαρακτηριστικά του Auer Dult στο Μόναχο

Τρεις φορές το χρόνο, οι έμποροι προσφέρουν τα εμπορεύματά τους και τα αξιοθέατα του λαϊκού φεστιβάλ στην πλατεία Mariahilfplatz:

Στο Maidult (29 Απριλίου έως 7 Μαΐου), στο Jakobidult (29 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου) και στο Kirchweihdult (14 έως 22 Οκτωβρίου).

Το Auer Dult θεωρείται η μεγαλύτερη αγορά επιτραπέζιων σκευών στην Ευρώπη. Με λίγη τύχη, πραγματικοί θησαυροί μπορούν να βρεθούν στο χώρο των παλιατζίδικων και των αξιοπερίεργων.

Στην Neuheitengasse (σοκάκι καινοτομιών) οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν μερικές φορές πολύ διασκεδαστικές παρουσιάσεις προϊόντων.

Jakobidult 2023: ώρες και ημερομηνίες λειτουργίας

Οι πωλήσεις στο Dult διεξάγονται καθημερινά από τις 10 π.μ. έως τις 8 μ.μ. Τα λούνα παρκ είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 10.30 π.μ. έως τις 8 μ.μ.

Το Jakobidult πραγματοποιείται από τις 29 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου.

Πώς θα φτάσετε στο Auer Dult: Πώς θα φτάσω στο Jakobidult 2023;

Καθώς δεν υπάρχουν χώροι στάθμευσης γύρω από την πλατεία Mariahilfplatz, συνιστάται η μετακίνησή σας με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στη στάση του τραμ της γραμμής 18 (στάση Mariahilfplatz).

Τα λεωφορεία 52 (στάση Mariahilfplatz) και 62 (στάση Schweigerstraße) περνούν επίσης απευθείας από το Dult.

Αν θέλετε να περπατήσετε λίγο, μπορείτε επίσης να πάρετε τις γραμμές U1 και U2 του μετρό μέχρι την Fraunhoferstraße ή την Kolumbusplatz.

Και από τις δύο στάσεις απέχει περίπου δέκα λεπτά με τα πόδια από το Dult.

Auer Dult 2023: Εκθέτες και έμποροι

Το Dult χωρίζεται σε δύο περιοχές: Λαϊκό Φεστιβάλ και πάγκοι πωλητών. Με 254 πάγκους, υπάρχουν επίσης πολλά σοκάκια, ορισμένα από τα οποία υποδιαιρούνται σε θεματικές περιοχές.

Στις οδούς Schatzsuchergasse και Tandlergasse εκτίθενται κυρίως αντίκες. Γύρω από την Liesl-Karlstadt-Platz οι επισκέπτες θα βρουν επιτραπέζια σκεύη, καθώς και ακριβώς μπροστά από την είσοδο του Rummel.

Στην Neuheitengasse, όπως υποδηλώνει το όνομά της, παρουσιάζονται και διαφημίζονται από τους πωλητές καινοτομίες για το νοικοκυριό.

Οικογενειακή ημέρα στο Auer Dult

Η Τρίτη, 1η Αυγούστου, είναι η οικογενειακή ημέρα. Υπάρχουν μειωμένες τιμές στον μικρό χώρο του πανηγυριού, συμπεριλαμβανομένου του παιδικού καρουζέλ, της κούνιας με το καραβάκι και του “Kasperl in der Au”.

Για τους ενήλικες υπάρχουν χώροι αλλαγής βρεφών και θηλασμού.

Φαγητό και ποτό στο Dult

Τα ψώνια δεν είναι διασκεδαστικά όταν πεινάς – οι διοργανωτές του Dult το έχουν επίσης λάβει υπόψη τους και έχουν επεκτείνει σημαντικά την ποικιλία των προσφερόμενων τροφίμων τα τελευταία χρόνια.

Ορισμένοι επισκέπτες επέκριναν ότι το Dult δεν είναι για φαγητό, αλλά ούτε η περιήγηση με τσακισμένο στομάχι είναι εναλλακτική λύση.

Εν τω μεταξύ, υπάρχουν Steckerlfisch, Brathendl ή σπεσιαλιτέ τυριού.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης