Κατσαρόλα έπεσε σε 82χρονο οδηγό και προκάλεσε ατύχημα

Κατσαρόλα έπεσε σε 82χρονο οδηγό και προκάλεσε ατύχημα

Επειδή μια κατσαρόλα με ρολά και Klößen αναποδογύρισε ενώ οδηγούσε, ένας άνδρας στην Άνω Φραγκονία προκάλεσε ατύχημα με ζημιά 25.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 82χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στο Weitramsdorf (περιφέρεια του Coburg), αφού το καυτό φαγητό έπεσε στην αγκαλιά του.

Στη συνέχεια προσέκρουσε σε ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στις εγκαταστάσεις ενός εμπόρου αυτοκινήτων. Η σύγκρουση έσπρωξε στη συνέχεια το ένα αυτοκίνητο πάνω στο άλλο.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο, ο άνδρας βρισκόταν μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα από το σπίτι του όταν η κατσαρόλα στη θέση του συνοδηγού αναποδογύρισε σε μια στροφή.

Τα ρολά προσγειώθηκαν στη συνέχεια στην αγκαλιά του οδηγού και τα Klößen διασκορπίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητο, δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Ο οδηγός φέρεται να μην τραυματίστηκε. Η αστυνομία ερευνά τώρα παραβάσεις του νόμου περί οδικής κυκλοφορίας.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης