Κλέφτες εισβάλλουν στην πυροσβεστική υπηρεσία στη Γερμανία

Η πυροσβεστική υπηρεσία του Βερολίνου αναφέρει διάρρηξη σε έναν από τους σταθμούς της. Ως αποτέλεσμα, αρκετά οχήματα τέθηκαν προσωρινά εκτός λειτουργίας.

Άγνωστοι διέρρηξαν έναν πυροσβεστικό σταθμό στο Βερολίνο και έκλεψαν υλικά.

Όπως ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία στο Twitter το πρωί της Πέμπτης, η διάρρηξη σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στον πυροσβεστικό σταθμό Schöneberg.

Αρκετά οχήματα και δωμάτια λεηλατήθηκαν. “Είμαστε τρομοκρατημένοι από αυτό το περιστατικό”, έγραψε η πυροσβεστική υπηρεσία του Βερολίνου στο Twitter.

Η διάρρηξη επηρέασε χώρους τόσο της επαγγελματικής πυροσβεστικής όσο και της εθελοντικής πυροσβεστικής στο Schöneberg.

Η αστυνομία συλλέγει επί του παρόντος στοιχεία.

Η διάρρηξη επηρέασε επίσης τις επιχειρήσεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Μέχρι να ολοκληρωθεί η αστυνομική έρευνα και να αντικατασταθούν τα κλεμμένα υλικά, συνολικά τέσσερα οχήματα δεν θα είναι διαθέσιμα για επιχειρήσεις.

Η Ένωση υποπτεύεται οργανωμένο έγκλημα

Οι εικασίες σχετικά με το πιθανό υπόβαθρο της διάρρηξης προέρχονται από την αστυνομική ένωση GdP. Ο εκπρόσωπός τους Benjamin Jendro σχολίασε τη διάρρηξη στο Twitter.

Ο Jendro έγραψε ότι είχαν κλαπεί “εργαλεία για το άνοιγμα των θυρών”. Η ασφάλεια των σταθμών της πυροσβεστικής του Βερολίνου πρέπει να συζητηθεί.

Αυτοί “δεν θα πρέπει να αποτελούν μια υλική αποθήκη για την ΟΕ”. Με τον όρο “OΕ”, ο Jendro εννοεί το οργανωμένο έγκλημα.

Το γραφείο Τύπου της αστυνομίας του Βερολίνου επιβεβαίωσε μόνο κατόπιν αιτήματος ότι δυνάμεις έκτακτης ανάγκης είχαν αναπτυχθεί στον πυροσβεστικό σταθμό του Schöneberg.

Περαιτέρω πληροφορίες δεν ήταν ακόμη διαθέσιμες.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης