Κλείνει μετά από 150 χρόνια το σφαγείο του Μονάχου

Σφαγείο στη Βαυαρία: Κενά στην ασφάλεια των τροφίμων;

Η σφαγή χοίρων στο σφαγείο του Μονάχου πρόκειται να διακοπεί σύντομα. Ωστόσο, ζώα όπως τα βοοειδή θα συνεχίσουν να θανατώνονται στις εγκαταστάσεις.

Η Schweineschlachtung München GmbH θέλει να κλείσει τη λειτουργία της στις 30 Ιουνίου, αναφέρει η SZ, επικαλούμενη πληροφορίες από το δημαρχείο και τη διοίκηση.

Η σφαγή χοίρων θα σταματήσει στο σφαγείο του Μονάχου

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το κλείσιμο θα επηρεάσει μόνο τον χώρο σφαγής χοίρων στην περιοχή μεταξύ των οδών Tumblinger-, Zenetti- και Thalkirchner Strasse.

Ο χώρος θα μπορέσει πιθανώς να συνεχίσει προς το παρόν να λειτουργεί με προϊόντα που παραδίδονται.

Η σφαγή μεγαλύτερων ζώων, όπως τα βοοειδή, θα συνεχιστεί επίσης, καθώς η Münchner Schlachthof Betriebs GmbH που βρίσκεται πίσω από αυτήν είναι ανεξάρτητη από την επεξεργασία χοίρων.

Τα συμβόλαια μίσθωσης των φορέων εκμετάλλευσης διαρκούν μέχρι το 2040.

Οι κάτοικοι επικρίνουν τη δυσοσμία στο σφαγείο του Μονάχου

Τα τελευταία χρόνια έχουν ασκηθεί επανειλημμένες επικρίσεις για το σφαγείο, ιδίως από κατοίκους που διαμαρτύρονται για τη δυσοσμία.

Η πόλη του Μονάχου επέβαλε επίσης κυρώσεις κατά του σφαγείου χοίρων του Μονάχου.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης