Κωπηλάτης ανακαλύπτει πτώμα παιδιού σε σακούλα στη Βαυαρία

IΤην Πέμπτη, 19 Μαΐου, ένας κωπηλάτης βρήκε ένα πτώμα στον Δούναβη. Σύμφωνα με την αστυνομία, βρισκόταν πάνω από το φράγμα Vohburg στη Βαυαρία.

Γερμανία: Ποιος θα λάβει το εφάπαξ επίδομα των 300 ευρώ και πότε

Για λεπτομερέστερη εξέταση του πτώματος, αυτό στάλθηκε στο Μόναχο για αυτοψία στο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής. Η αυτοψία αποκάλυψε στη συνέχεια ότι επρόκειτο για το σώμα ενός παιδιού προσχολικής ηλικίας.

Βαυαρία: Βρέθηκε πτώμα παιδιού στον Δούναβη

Σύμφωνα με την Bild.de, το πτώμα βρισκόταν μέσα σε πλαστική σακούλα και ήταν σε άσχημη κατάσταση αποσύνθεσης. Η ταυτότητα του παιδιού δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί.

Η αστυνομία δεν είναι επίσης ακόμη σε θέση να δώσει πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του παιδιού.

Προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση, διενεργούνται περαιτέρω ιατροδικαστικές εξετάσεις. Για το σκοπό αυτό συστάθηκε η ομάδα έρευνας “Fluvius” στο τμήμα εγκληματολογικών ερευνών του Ίνγκολσταντ.

Οι έρευνες συνεχίζονται

Σύμφωνα με την αστυνομία, έχουν προγραμματιστεί περαιτέρω μέτρα έρευνας στον Δούναβη. Το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών του Ίνγκολσταντ ελπίζει να εξασφαλίσει ίχνη και στοιχεία που θα βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Βασικό μέρος των μέτρων είναι επίσης να διαπιστωθεί πού πέθανε το παιδί.

Μια εκπρόσωπος της αστυνομίας, ωστόσο, έβαλε φρένο στις ελπίδες ότι η υπόθεση θα λυθεί γρήγορα. Πρώτα, όμως, περιμένει την εκτεταμένη έρευνα των αξιωματικών στην περιοχή γύρω από τον Δούναβη.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.