Μακάβρια πράξη: Σκυλάκι βυθίστηκε σε λίμνη με βαρίδια

Newsroom

Γερμανία: Γυναίκα και ένα βρέφος βρέθηκαν νεκροί στη λίμνη

Το κουφάρι κατασχέθηκε και παραδόθηκε στην κτηνιατρική υπηρεσία της περιφέρειας Vorpommern-Rügen για αυτοψία…

Για περισσότερους από τρεις μήνες η αστυνομία στο Stralsund ερευνούσε έναν κακοποιό ζώων: Τώρα οι αστυνομικοί βρήκαν έναν 31χρονο άνδρα.

Πρόκειται για ένα μακάβριο εύρημα: Τον Μάρτιο, δύο κυνηγοί βρήκαν ένα κουφάρι ζώου σε μια μικρή λίμνη κοντά στο Stralsund.

Όπως ανακοίνωσε τότε η αστυνομία, το ζώο βυθίστηκε με βία κάτω από την επιφάνεια του νερού με ένα βαρύ αντικείμενο στο Rostocker Chaussee πίσω από τη σιδηροδρομική διάβαση προς την κατεύθυνση Freienlande.

Η νεκροψία έδειξε: Ο σκύλος βυθίστηκε ζωντανός

Το γραφείο διαπίστωσε στη συνέχεια ότι ο σκύλος είχε πνιγεί και επομένως ήταν πιθανότατα ακόμη ζωντανός όταν τον έριξαν στο νερό μαζί με το βαρύ αντικείμενο.

Επιπλέον, λέγεται ότι είχε προηγηθεί αμβλύ τραύμα κατά του ζώου. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο σκύλος είχε αρκετά σοβαρά τραύματα.

Μετά από εκτεταμένες έρευνες, η αστυνομία κατάφερε να επικοινωνήσει με μία εκτροφέα στο εξωτερικό. Εκείνη δήλωσε ότι είχε πουλήσει τον σκύλο σε έναν 31χρονο άνδρα από το Stralsund.

Ο άνδρας πρέπει τώρα να λογοδοτήσει για παραβίαση του νόμου περί προστασίας των ζώων. Η αστυνομική έρευνα έχει πλέον κλείσει.

Κεντρική φωτογραφία αρείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης