Μαθητές βρήκαν πορτοφόλι και έλαβαν υψηλή ανταμοιβή

Και ξαφνικά το πορτοφόλι με όλα τα μετρητά και τις κάρτες εξαφανίζεται – για πολλούς ανθρώπους μια τρομακτική σκέψη. Αυτό συνέβη σε μια γυναίκα στο Schwabach την Τρίτη – αλλά ήταν τυχερή.

Το πρωί της Τετάρτης, επτά μαθητές από το Γυμνάσιο Adam Kraft εμφανίστηκαν στο αστυνομικό τμήμα του Schwabach για να παραδώσουν ένα πορτοφόλι που είχαν βρει λίγο νωρίτερα.

Όταν το πορτοφόλι εξετάστηκε, αποδείχθηκε ότι περιείχε έγγραφα, κάρτες καθώς και ένα τετραψήφιο ποσό μετρητών.

Η ιδιοκτήτρια του πορτοφολιού εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα και ήταν πανευτυχής που το έλαβε πίσω.

Αποδείχθηκε ότι η κυρία είχε κάνει ανάληψη χρημάτων από την τράπεζα λίγο νωρίτερα. Όταν προσπάθησε να βάλει το πορτοφόλι πίσω στο σακάκι της, αυτό έπεσε στο πάτωμα χωρίς να την προσέξει.

Οι μαθητές της Q11 του AKG έμειναν έκπληκτοι όταν το η κυρία επιβράβευσε τον καθένα από αυτούς για την εντιμότητά τους με ένα ποσό που υπερέβαινε κατά πολύ την πραγματική νόμιμη αμοιβή εύρεσης.

Για ποσά άνω των 500 ευρώ, το ποσό αυτό ανέρχεται στο 3% της προστιθέμενης αξίας.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.