Φτερά έκανε 1εκ ευρώ στη Γερμανία: Δίνεται αμοιβή για πληροφορίες

Περίεργη υπόθεση στη Στουτγάρδη: Υπάλληλος μιας εταιρείας χρηματαποστολών έκλεψε προφανώς μετρητά σε σημαντικό ποσό. Το ανθρωποκυνηγητό έχει ξεκινήσει..

Ποιος γνωρίζει αυτή τη γυναίκα και μπορεί να δώσει πληροφορίες;

Η εισαγγελία και η αστυνομία της Στουτγάρδης δημοσιοποιούν τώρα αυτές τις εικόνες και θέλουν να ξεκαθαρίσουν μια υπόθεση που συνέβη ήδη πριν από αρκετές εβδομάδες.

Η γυναίκα είναι ύποπτη ότι έκλεψε περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ – σε μετρητά – από μια εταιρεία χρηματαποστολών στη Στουτγάρδη στις 14 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους. Σύμφωνα με την αστυνομία, η 42χρονη εργαζόταν η ίδια στην εταιρεία χρηματαποστολών.

Για λόγους τακτικής, οι ερευνητές δεν θέλουν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή.

Η ύποπτη είναι μια γυναίκα ύψους 1.74  με γαλαζοπράσινα μάτια και ξανθά μαλλιά. Έχει επίσης πολλά τατουάζ σε όλο της το σώμα, ειδικά στα χέρια της.

Αμοιβή 37.500 ευρώ παρέχεται από ιδιώτη. Οι μάρτυρες παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το τμήμα εγκληματολογικών ερευνών στο τηλέφωνο 0711/89905778.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης