Μόναχο: 5χρονο αγόρι σφήνωσε με το χέρι σε κυλιόμενη σκάλα

Newsroom

Γυναίκα συνθλίβει την κόρη της σε τοίχο σπιτιού ενώ παρκάρει

Νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, ένα πεντάχρονο αγόρι πιάστηκε με το χέρι του σε μια κυλιόμενη σκάλα. Κατά τη διαδικασία αυτή υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς…

Το αγόρι βρισκόταν με την οικογένειά του σε κατάστημα μόδας στο Μόναχο όταν συνέβη το ατύχημα.

Καθώς επέβαινε στην κυλιόμενη σκάλα, το χέρι του παιδιού πιάστηκε ανάμεσα σε ένα σκαλοπάτι και την πλαϊνή επένδυση της κυλιόμενης σκάλας.

Το προσωπικό ασφαλείας του καταστήματος αντιλήφθηκε το ατύχημα και έσπευσε αμέσως να βοηθήσει.

Ένα μέλος του προσωπικού στήριξε τον νεαρό και προσπάθησε να τον ηρεμήσει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ο συνάδελφός του ενεργοποίησε τον διακόπτη έκτακτης διακοπής της κυλιόμενης σκάλας και έκανε επείγουσα κλήση στο κέντρο ελέγχου του Μονάχου.

Μόλις λίγα λεπτά μετά τη λήψη της κλήσης έκτακτης ανάγκης, οι από τον κοντινό κεντρικό πυροσβεστικό σταθμό βρέθηκαν στο σημείο και επιβεβαιώθηκε ότι το χέρι μπορούσε να απελευθερωθεί μόνο με τεχνικά βοηθήματα.

Με την τοποθέτηση ειδικών εργαλείων, το σκαλοπάτι της κυλιόμενης σκάλας μπόρεσε να μετακινηθεί τόσο πολύ ώστε το χέρι του παιδιού να απελευθερωθεί μέσα σε δύο λεπτά.

Μετά από μια σύντομη αρχική θεραπεία από το προσωπικό της υπηρεσίας διάσωσης, το παιδί μεταφέρθηκε στο παιδιατρικό νοσοκομείο στο Μόναχο συνοδευόμενο από γιατρό έκτακτης ανάγκης.

Η πυροσβεστική υπηρεσία δεν γνωρίζει πώς ακριβώς συνέβη ο εγκλωβισμός του χεριού. Η αστυνομία έχει αρχίσει να ερευνά τα αίτια.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης