Μόναχο: Ο Waldi γιορτάζει τα 50 χρόνια των Ολυμπιακών Αγώνων

Με αφορμή τη φετινή 50ή επέτειο των Ολυμπιακών Αγώνων, το Υπουργείο Εργασίας και Οικονομικών Υποθέσεων τοποθέτησε την Παρασκευή στην Marienplatz το ύψους τριών μέτρων “Dachshund Spectacular”.

Το “Dachshund Spectacular” βρίσκεται στην Marienplatz του Μονάχου

Ο Waldi, η μασκότ του Μονάχου του 1972, έπαιξε σίγουρα το ρόλο του στη διατήρηση της δημοτικότητας του μικρού σκύλου.

Με αφορμή τη φετινή 50ή επέτειο των Ολυμπιακών Αγώνων, το Υπουργείο Εργασίας και Οικονομικών Υποθέσεων τοποθέτησε την Παρασκευή στην πλατεία Marienplatz το ύψους τριών μέτρων “Dachshund Spectacular”.

Ένα δημοφιλές φωτογραφικό μοτίβο μέχρι τις 29.08.22 στο Μόναχο

Ο Waldi είναι το ιδανικό σημείο για selfie για ντόπιους και τουρίστες. Το Riesenwaldi έχει σκοπό να μας θυμίσει το “Πνεύμα του 72”, αλλά και να μας βάλει στο κλίμα για το φεστιβάλ ίδρυσης της πόλης. Μέχρι τις 29 Αυγούστου, το γλυπτό περιμένει υπομονετικά όλους τους φωτογράφους με ή χωρίς σκυλάκια.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.