350€ ενοίκιο στη Γερμανία; Προσφορά διαμερίσματος γίνεται Viral

Νικόλαος Σκριτλής

Updated on:

Προσφορά διαμερίσματος γίνεται Viral

Οι γείτονες θα είναι το μικρότερο πρόβλημα: μια όχι και τόσο σοβαρή προσφορά ενοικίασης κάνει σήμερα το γύρο του διαδικτύου.

Η εύρεση κατοικίας στη Γερμανία αποτελεί εδώ και χρόνια πηγή πολλών συζητήσεων. Και ειδικά για τους ενοικιαστές, τεράστια πιθανότητα απογοήτευσης.

Αν και δεν είναι σε καμία πόλη τόσο δύσκολα όσο στο Μόναχο, οι κάτοικοι του Ρέγκενσμπουργκ αντιμετωπίζουν επίσης πρόβλημα – ειδικά οι φοιτητές, οι οποίοι μερικές φορές πρέπει να πληρώσουν αρκετές εκατοντάδες ευρώ ακόμη και για τα μικρότερα δωμάτια.

Ένας χρήστης στο Jodel γελοιοποίησε τώρα την κατάσταση με μια ιδιαίτερη αγγελία.

Αγγελία στο Jodel: 350 ευρώ για μια καλύβα στο δάσος

Στην πλατφόρμα Jodel, ένας χρήστης δημοσίευσε ένα μάλλον κακοφτιαγμένο καταφύγιο με κλαδιά σε μια δασική περιοχή. Έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας “350 ευρώ κρύο”.

Η προσφορά προσέλκυσε έναν πρώτο υποψήφιο ενοικιαστή στο δάσος. Δεδομένης της κατάστασης της τρέχουσας εύρεσης κατοικίας στην πανεπιστημιακή πόλη του Ρέγκενσμπουργκ, μερικά κλαδιά στο δάσος μοιάζουν με δελεαστική προσφορά.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης