Νυρεμβέργη: 15.000 εργαζόμενοι παγκοσμίως στην Siemens Innomotics

Γερμανία: Τα εργοστάσια επιστρέφουν από την Κίνα λόγω ρομπότ

Η νέα μεγάλη επιχείρηση της Νυρεμβέργης είναι πλέον νομικά ανεξάρτητη: Η θυγατρική της Siemens Innomotics απασχολεί περίπου 1800 άτομα μόνο στη Νυρεμβέργη και αναμένεται να δημιουργήσει πωλήσεις άνω των τριών δισεκατομμυρίων ευρώ παγκοσμίως.

Η Innomotics είναι νομικά ανεξάρτητη από τις αρχές Ιουλίου. Η αποσχισθείσα θυγατρική της Siemens συνδυάζει τη δραστηριότητα με μεγάλους κινητήρες και μετατροπείς κάτω από τη δική της στέγη.

Αν και οι περισσότεροι εργαζόμενοι εργάζονται στην Τσεχική Δημοκρατία και την Κίνα: Η έδρα της εταιρείας με 15.000 υπαλλήλους παγκοσμίως είναι η Νυρεμβέργη.

Δεν υπήρχαν μόνο εικασίες και ανησυχίες σχετικά με την έδρα της εταιρείας κατά την προεργασία: στην αρχή του σχεδιασμού υπήρχε ακόμη και ο φόβος της παρακμής της τοποθεσίας της Νυρεμβέργης.

Αντ’ αυτού, μια νέα μεγάλη εταιρεία με κύκλο εργασιών τριών δισεκατομμυρίων χτίζεται τώρα εδώ.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης