Οι πιο αγενείς άνθρωποι ζουν σε αυτή τη γερμανική πόλη…

Σε ποια γερμανική πόλη ζουν οι πιο αγενείς άνθρωποι; Αυτό ρώτησε η t-online τους αναγνώστες της. Η γνώμη τους είναι ξεκάθαρη…

Τι είναι η αγένεια; Οι απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα είναι τόσο διαφορετικές όσο και οι άνθρωποι που τις δίνουν. Όσον αφορά την πόλη τους, ωστόσο, οι αναγνώστες του t-online είναι εκπληκτικά ομόφωνοι.

Σχεδόν το 45% των περισσότερων από 25.000 συμμετεχόντων ψήφισαν την πρωτεύουσα της Γερμανίας στην έρευνα.

Αυτό σημαίνει ότι το Βερολίνο έχει σχεδόν τόσες ψήφους όσες και οι άλλες 21 πόλεις που ήταν προς επιλογή μαζί.

Η πρωτεύουσα της Βαυαρίας, το Μόναχο, έρχεται με μεγάλη απόσταση δεύτερη με ποσοστό 8,4 τοις εκατό. Το βάθρο συμπληρώνει η Φρανκφούρτη/Μάιν.

Το 4,7 τοις εκατό των αναγνωστών ψήφισε την μητρόπολη της Έσσης. Η Στουτγάρδη (4,3 τοις εκατό) και το Αμβούργο (4,0) ακολουθούν στην τέταρτη και πέμπτη θέση.

Οι θέσεις έξι και επτά βρίσκονται σταθερά σε ανατολικογερμανικά χέρια: η Δρέσδη (3,7) βρίσκεται λίγο μπροστά από τη Λειψία (3,6). Ακολουθούν στο κάτω τρίτο της πρώτης δεκάδας η Κολωνία (3,0), η Καρλσρούη (2,7) και, στη δέκατη θέση, το Ανόβερο και το Ντόρτμουντ (αμφότερα 2,4).

Και ακόμη και πίσω τους ακολουθεί το Ντίσελντορφ (2,2), μπροστά από το Έσσεν και το Ντούισμπουργκ (αμφότερα 2,0). Ακολουθούν το Μανχάιμ (1,9) και η Νυρεμβέργη (1,8).

Το Μπόχουμ βγαίνει με το καλύτερο με μόνο το 0,8 τοις εκατό!

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης