Όσοι δεν εμφανίζονται στο εστιατόριο πληρώνουν 30 ευρώ

Όσοι δεν εμφανίζονται στο εστιατόριο πληρώνουν 30 ευρώ

Ξανά και ξανά υπάρχουν προβλήματα με τις κρατήσεις. Κάποιοι πελάτες δεν έρχονται καθόλου ή έρχονται αργά – και στη συνέχεια γίνονται υβριστικοί στη Νυρεμβέργη…

Το ενοίκιο, το αυξημένο ενεργειακό κόστος και τα υψηλής ποιότητας υλικά κάθε άλλο παρά φθηνά είναι, λέει ο επιχειρηματίας εστιατορίου Michael Weiß.

“Δυστυχώς, η πραγματικότητα είναι ότι χρειαζόμαστε μια ελάχιστη κατανάλωση ανά τετραγωνικό μέτρο”, λέει.

Και αυτό το έχει μόνο αν διπλασιάσει το τραπέζι κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Γι’ αυτό, όπως και πολλά άλλα εστιατόρια στην περιοχή, εισήγαγε δίωρες θέσεις στα εστιατόριά του “Zen” στο Erlangen και “O-Sha” στη Νυρεμβέργη.

Ωστόσο, οι κρατήσεις δεν του δημιουργούν προβλήματα μόνο λόγω του χρόνου των κρατήσεων: “Ορισμένοι επισκέπτες έρχονται πολύ νωρίς, πολύ αργά ή καθόλου”, λέει. Μόνο την περασμένη εβδομάδα, μια κράτηση με 16 καλεσμένους δεν εμφανίστηκε.

Ο Marco Marongiu του ιταλικού εστιατορίου “Culina” στη Νυρεμβέργη έχει βγάλει μια σαφή συνέπεια από τέτοιες ακριβώς περιπτώσεις: εδώ και τρία χρόνια, ο εστιάτορας εργάζεται με ένα σύστημα κρατήσεων στο οποίο οι επισκέπτες πρέπει να αφήνουν την πιστωτική τους κάρτα ως ένα είδος προκαταβολής.

Όσοι δεν εμφανιστούν πρέπει να πληρώσουν 30 ευρώ ανά άτομο.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης