Πάσχα23: Μεγάλη ταξιδιωτική κίνηση αναμένεται στη Βαυαρία

Μεγάλη ταξιδιωτική κίνηση αναμένεται στους δρόμους, στα τρένα αλλά και στο αεροδρόμιο του Μονάχου το Πάσχα. Ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες…

Κατά την έναρξη των διακοπών του Πάσχα στη Βαυαρία, οι ταξιδιώτες πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για γεμάτους δρόμους, γεμάτα τρένα και ώρες αναμονής στα αεροδρόμια.

Η ADAC αναμένει κυκλοφοριακή συμφόρηση στους αυτοκινητόδρομους, ιδίως στο νότιο τμήμα του κρατιδίου, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη εκπρόσωπος της αυτοκινητιστικής λέσχης.

Ιδιαίτερα το απόγευμα της Παρασκευής, καθώς και το πρωί και το απόγευμα του Σαββάτου και της Κυριακής, είναι πιθανό να επικρατήσει κυκλοφοριακή συμφόρηση στους κεντρικούς δρόμους.

Επηρεάζονται επίσης οι διαδρομές προς την Αυστρία και την Ιταλία, καθώς και προς τις περιοχές αναψυχής της Άνω Βαυαρίας και του Allgäu.

Η Deutsche Bahn αναμένει μεγάλη ζήτηση στις συνδέσεις μεταξύ των μεγάλων πόλεων και προς τις περιοχές διακοπών, σύμφωνα με εκπρόσωπο.

Για να αποφύγετε τα γεμάτα τρένα, συνιστάται να ταξιδέψετε πριν από τη Μεγάλη Πέμπτη ή μετά τις αργίες.

Όσοι θέλουν να ταξιδέψουν μακριά το Πάσχα πρέπει επίσης να αναμένουν καθυστερήσεις.

Το αεροδρόμιο του Μονάχου αναμένει έως και 1,6 εκατομμύρια επιβάτες κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα.

Περισσότερες από 13.300 απογειώσεις ή προσγειώσεις καταγράφονται από την 1η έως τις 16 Απριλίου, δήλωσε εκπρόσωπος.

Αυτό είναι ελαφρώς περισσότερο από ό,τι πριν από ένα χρόνο, όταν το αεροδρόμιο είχε καταγράψει 13.000 πτήσεις. Το Πάσχα είναι το πρώτο μεγάλο ταξιδιωτικό κύμα της χρονιάς.

Ως εκ τούτου, το αεροδρόμιο συμβουλεύει θερμά τους επιβάτες να κάνουν ηλεκτρονικό check-in εκ των προτέρων και να διαθέτουν αρκετό χρόνο.

Περίπου 177.000 επιβάτες αναμένονται στο αεροδρόμιο της Νυρεμβέργης μέχρι και τις 16 Απριλίου.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης