Πιο ακριβά τα σχολικά για τους γονείς στη Γερμανία

Ο βασικός εξοπλισμός των μαθητών δεν είναι μόνο υποχρεωτικός για την αρχή, αλλά και δαπανηρός. Οι έμποροι της περιοχής το εξηγούν με περισσότερες λεπτομέρειες.

Όταν ένα παιδί του νηπιαγωγείου γίνεται μαθητής του δημοτικού, δεν είναι μόνο χαρά για τους γονείς, αλλά συνήθως και ένα σημαντικό κόστος.

Τα 500 ευρώ εξαντλούνται γρήγορα αν δεν ψάχνετε για ευκαιρίες. Μια σχολική τσάντα είναι απαραίτητη για τον βασικό εξοπλισμό ενός παιδιού.

Στη συνέχεια, υπάρχουν τα μολύβια και τα τετράδια, το κουτί με τις μπογιές, η ξύστρα, η γόμα, ο χάρακας, το πινέλο, το ψαλίδι, η κόλλα, το χαρτί κατασκευών και το μπλοκ ζωγραφικής.

Μόνο μια σχολική τσάντα κοστίζει τουλάχιστον 90 ευρώ. Και αν επιλέξετε ένα σετ με μολυβοθήκη και ορθοπεδική τσάντα σε ασορτί σχέδιο, μπορείτε να καταλήξετε με σχεδόν 250 ευρώ.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.