Πόλη της Γερμανίας ανακηρύχθηκε… βασίλισσα του σεξ παγκοσμίως

Την έρευνα δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα Bild – Στις πρώτες θέσεις Καλιφόρνια, Άμστερνταμ και Βερολίνο

Η Κολωνία είναι η πιο απελευθερωμένη πόλη στο σεξ παγκοσμίως. Ποιος θα περίμενε ότι η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας θα βάλει τα… γυαλιά στη Νέα Υόρκη που κατείχε πριν από ένα χρόνο τον τίτλο της «πόλης του σεξ».

Την έρευνα, που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα «Bild», διενήργησε το «Lust-Mag», ένα περιοδικό για τη σεξουαλικότητα.

Συνολικά 100 πόλεις απ’ όλο τον κόσμο συμμετείχαν στην έρευνα με τους συντάκτες να τις συγκρίνουν λαμβάνοντας υπόψη το πόσο ανοιχτές είναι η κοινωνία και η πολιτεία σε διάφορα ζητήματα που αφορούν, για παράδειγμα, τη σεξουαλική ταυτότητα.

Η έρευνα έλαβε υπόψη τον αριθμό των μπαρ για γκέι, αν επιτρέπεται στους ομοφυλόφιλους να παντρεύονται, η πρόσβαση σε αντισυλληπτικά, η συχνότητα των εκδηλώσεων ατόμων της διεμφυλικής κοινότητας «LGBTQ» και η προστασία των ιερόδουλων.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η έρευνα συμπεριέλαβε και τους νόμους κατά των διακρίσεων.

Στόχος της μελέτης είναι να δείξει πόσο ελεύθερα και με ασφάλεια μπορούν οι πολίτες να βιώσουν τη σεξουαλικότητά τους στην καθημερινότητά τους.

H Κολωνία είναι γνωστή για την σεξουαλική απελευθέρωση.

Το περιοδικό «Lust -Mag» αναφέρει χαρακτηριστικά ότι δικαίως «φέτος η γερμανική πόλη που αναδείχθηκε νικήτρια είναι η Κολωνία: H μεγαλύτερη πόλη του κρατιδίου της Bόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας κατάφερε να εκτοπίσει το ”Μεγάλο Μήλο”».

Οι πολίτες της Κολωνίας «είναι ενημερωμένοι από κάθε άποψη σεξουαλικά», επισημαίνουν οι συντάκτες της μελέτης.

Στη γερμανική πόλη υπάρχουν συνολικά 19 sex shops, και έχουν ήδη πραγματοποιηθεί 23 εκδηλώσεις για την διεμφυλική κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ και τέσσερις παρελάσεις «Pride Parade», όπως αναφέρει το γερμανικό δημοσίευμα.

Στη δεύτερη θέση της λίστας του γερμανικού περιοδικού βρίσκεται η μικρή πόλη της Καλιφόρνια, το Δυτικό Χόλιγουντ. Έπονται το Άμστερνταμ και το Βερολίνο.

Ωστόσο, την μεγάλη έκπληξη έκανε φέτος η «πόλη που δεν κοιμάται ποτέ». Η Νέα Υόρκη βρέθηκε στην 11η θέση.

«Ωστόσο, αυτό δεν οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχει λιγότερη σεξουαλική ζωή σε τοπικό επίπεδο – αλλά πολύ περισσότερο στο γεγονός ότι ο ανταγωνισμός στον σεξουαλικό προοδευτισμό έχει γίνει πιο ισχυρός παγκοσμίως», όπως επισημαίνεται στην έρευνα.

Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης