Γερμανία: Βίντεο πορνό σε παιδική χαρά κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

Η αστυνομία της Ερφούρτης προειδοποιεί για ένα πορνογραφικό βίντεο που κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα στη Γερμανία

Με δελτίο Τύπου, η αστυνομία της Ερφούρτης προειδοποιεί κατά της κυκλοφορίας ενός ερασιτεχνικού πορνογραφικού βίντεο κάνει των γύρω των Social Media αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Πέμπτης το βράδυ, 11 Μαΐου 2023, “προφανώς σεξουαλικές πράξεις μεταξύ δύο ατόμων φαίνονται σε μια παιδική χαρά στην Ερφούρτη”.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Bild”, οι πράξεις είχαν λάβει χώρα σε ένα ξύλινο πειρατικό πλοίο μεταξύ δύο προφανώς ανδρών πρωταγωνιστών.

Η προώθηση του βίντεο μπορεί να σημαίνει έως και 10 χρόνια φυλάκισης

Το βίντεο είναι “σχετικό με τη διαδικασία” και έχει ήδη προβληθεί και εξεταστεί από το τμήμα ποινικών ερευνών. Σύμφωνα με την αστυνομία της Ερφούρτης, τα πρόσωπα που εμφανίζονται στο βίντεο είναι δύο νέοι. Στο δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι οι δύο πρωταγωνιστές φαίνονται “να κάνουν κινήσεις που θα μπορούσαν να παραπέμψουν σε σεξουαλικές πράξεις”.

Επισημαίνεται ότι τυχόν προώθηση του εν λόγω βίντεο μπορεί να επιφέρει ποινικές συνέπειες. Η προώθηση πορνογραφικού υλικού που δείχνει άτομα που δεν είναι ενήλικα μπορεί να τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης έως και δέκα ετών.

Ως εκ τούτου, η αστυνομία της Ερφούρτης γράφει: “Είναι επομένως επιτακτική ανάγκη να αποφεύγεται η προώθηση σε τρίτους”.

Όποιος γνωρίζει κάτι για την προέλευση του βίντεο ή μπορεί να πει κάτι για τα πρόσωπα που εμπλέκονται και δρουν, παρακαλείται επειγόντως να επικοινωνήσει με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Ερφούρτης. Ο αριθμός τηλεφώνου είναι 0361/574324602.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης