Νέα τάση στα εστιατόρια: Κρατήσεις τραπεζιών για 2 ώρες!

“Με συγχωρείτε, αλλά το τραπέζι θα είναι ελεύθερο και πάλι σε 30 λεπτά”. Όλο και περισσότερα εστιατόρια περιορίζουν τη διάρκεια παραμονής των πελατών τους – και στην περιοχή της Βαυαρίας.

Όποιος κάθεται μαζί με την οικογένεια, τους φίλους ή τους συναδέλφους του σε χαλαρή ατμόσφαιρα σε ένα εστιατόριο συνήθως δεν θέλει να παρακολουθεί το ρολόι. Παρ’ όλα αυτά, όλο και περισσότεροι εστιάτορες εισάγουν “χρονικό όριο” για τις κρατήσεις τους, αναφέρουν η “Süddeutsche Zeitung” και η “Münchner Merkur”.

Η τάση αυτή είναι αισθητή σε όλη τη Γερμανία. Πολλά εστιατόρια μέσα έχουν ήδη εισαγάγει αυτή την πρακτική και ακολουθούν και άλλα.

Μόλις εισαγάγετε την ημερομηνία, την ώρα και τον αριθμό των ατόμων κατά την ηλεκτρονική κράτηση, εμφανίζεται ένα μήνυμα στο επάνω μέρος του ιστότοπου:

“Οι κρατήσεις πριν από τις 19:00 διαρκούν για 2 ώρες – σας ευχαριστώ!”. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του εστιατορίου Philipp Schumann, το δίωρο χρονικό περιθώριο πριν από τις 19:00 επιτρέπει καλύτερο προγραμματισμό. Μπορούμε να δώσουμε ξανά το τραπέζι μετά το δίωρο”. Ωστόσο, οι χρόνοι δεν είναι μόνιμοι και τα τραπέζια μπορούν να κρατηθούν και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αν επιθυμούν οι πελάτες.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης