Πράσινο μποϊκοτάζ σε γερμανικές επιχειρήσεις; Σάλος στο Tegernsee

Newsroom

Updated on:

Αναλένα Μπέρμποκ Annalena Baerbock

Ποιος το έβαλε; Και γιατί χάθηκε πάλι; Μια φωτογραφία από βιτρίνα καταστήματος που κυκλοφορεί στην περιοχή προκαλεί αναστάτωση. Οι Πράσινοι είναι επίσης θυμωμένοι.

Στην κοιλάδα Tegernsee, μια φωτογραφία από μια βιτρίνα συνεχίζει να προκαλεί αναστάτωση. Η φωτογραφία απεικονίζει: Ένα σημείωμα σε ένα κατάστημα. Λέει:

“Δεν θέλουμε να εξυπηρετήσουμε συμπαθούντες και ψηφοφόρους των Πρασίνων στο κατάστημά μας!!!” Όπως αναφέρουν η “Merkur” και η “Bild”, η φωτογραφία είχε διαδοθεί μαζικά στην περιοχή.

Η ιδιοκτήτης του καταστήματος εξήγησε στις εφημερίδες ότι η ανακοίνωση είχε εν τω μεταξύ αφαιρεθεί από τη βιτρίνα του καταστήματος. Δεν μπορούσε να εξηγήσει πώς είχε βρεθεί εκεί.

Δεν προερχόταν από την ίδια, αν και η ίδια ήταν αντίπαλος των Πρασίνων.

Η διευθυντής δήλωσε στην εφημερίδα “Bild” (έκδοση της Πέμπτης): “Δεν θα εξυπηρετούσα τη Ρικάρντα Λανγκ. Η ενεργειακή της διαχείριση είναι μια επιβολή στη Γερμανία“.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης