50έτη Ο.Α: Εορταστικό πρόγραμμα στο Ολυμπιακό Χωριό του Μονάχου

Ένα πολύχρωμο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων στο Ολυμπιακό Χωριό του Μονάχου: στο πλαίσιο της επετείου “50 χρόνια Ολυμπιακών Αγώνων στο Μόναχο” θα υπάρχει ζωντανή μουσική, ξεναγήσεις, εργαστήρια και πάρτι έως τις 25 Ιουνίου.

Αναρρίχηση και skateboarding στο Ολυμπιακό Χωριό του Μονάχου

Είτε θέλετε να ασχοληθείτε με αθλήματα, να μάθετε συναρπαστικά πράγματα σε εργαστήρια ή απλώς να ακούσετε δυνατή μουσική – το Ολυμπιακό Χωριό είναι το ιδανικό μέρος για να πάτε αυτές τις ημέρες.

Με την ευκαιρία της επετείου των Ολυμπιακών Αγώνων του Μονάχου, ένα ποικίλο πρόγραμμα περιμένει τους επισκέπτες εκεί, π.χ. για τους λάτρεις των σπορ: Από το 2020, η αναρρίχηση και το skateboard είναι ολυμπιακά αθλήματα, οπότε είναι φυσικό να προσφέρονται μαθήματα σε αυτούς τους κλάδους.

Συναρπαστικοί περίπατοι και ήχοι στο Ολυμπιακό Χωριό του Μονάχου

Όσοι προτιμούν μια πιο χαλαρή προσέγγιση μπορούν να λάβουν μέρος σε έναν από τους θεματικούς περιπάτους στο Ολυμπιακό Χωριό, όπου εξηγείται λεπτομερέστερα η ιστορία και η σημασία της περιοχής. Τα εργαστήρια, οι ομιλίες και οι εκθέσεις ασχολούνται με σημαντικά κοινωνικά θέματα.

Στην πλατεία Marienplatz στο Olydorf, πολυάριθμα συγκροτήματα θα εμφανιστούν στο πλαίσιο του Copa Connolly, ενώ οι πρωτοεμφανιζόμενοι μπορούν να επιδείξουν τις ικανότητές τους στο Open Stage. Και αν θέλετε ακόμα να διασκεδάσετε, απλά κοιτάξτε λίγα μέτρα πιο πέρα στην Olydisco.

Σημείωση: Για ορισμένες εκδηλώσεις απαιτείται εγγραφή και ενδέχεται να χρεωθεί τέλος συμμετοχής μερικών ευρώ.

Εδώ μπορείτε να βρείτε το πλήρες πρόγραμμα με πληροφορίες για τις επιμέρους εκδηλώσεις.
Όλες οι πληροφορίες και οι εκδηλώσεις για την 50η επέτειο των Ολυμπιακών Αγώνων του 1972 το Μόναχο: ΕΔΩ

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.