Ψηφιοποίηση των καροτσιών αγορών: Έρχεται νέο σύστημα…

Newsroom

Γερμανία: Ψηφιοποίηση των καροτσιών αγορών: Έρχεται νέο σύστημα σε σούπερ μάρκετ

Όλο και περισσότερες περιοχές ψηφιοποιούνται. Ένα σούπερ μάρκετ δοκιμάζει τώρα να παίρνετε καρότσι αγορών μέσω εφαρμογής. Έτσι λειτουργεί η εναλλακτική λύση χωρίς μετρητά…

Πρέπει να γίνουν τα εβδομαδιαία ψώνια, υπάρχει ένας μακρύς κατάλογος προϊόντων στη λίστα. Οπότε ξεκινάμε για το αυτοκίνητο και το σούπερ μάρκετ. Όταν φτάνετε στο πάρκινγκ, συνειδητοποιείτε ξαφνικά ότι δεν έχετε καθόλου κέρματα.

Υποτίθεται ότι θα μεταφέρετε όλα τα ψώνια σας στο ταμείο και από εκεί στο αυτοκίνητο; Σίγουρα δεν θα χωρέσουν σε ένα μικρό καλάθι.

Πιλοτικό πρόγραμμα σε δύο καταστήματα

Για τέτοιες ακριβώς περιπτώσεις, η Netto Markendiscount δοκιμάζει μια νέα λειτουργία εφαρμογής σε δύο καταστήματα στη Βαυαρία από τον Σεπτέμβριο.

Τα καταστήματα στο Burglengenfeld στην Regensburger Straße και στο Sünching στην Bahnhofstraße θα εξοπλιστούν με την υβριδική λύση.

Οι πελάτες θα μπορούν να ξεκλειδώνουν τα καροτσάκια αγορών κρατώντας την ανοιχτή εφαρμογή Netto στη λαβή του καροτσιού.

Όσοι εξακολουθούν να θέλουν να ξεκλειδώνουν το καροτσάκι τους με κέρματα ή μάρκες από την αλυσίδα μπορούν φυσικά να το κάνουν.

Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία discounter θέλει να προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες και να προσανατολιστεί στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών.

Παράλληλα, η Netto ελπίζει ότι έτσι θα αυξηθεί η χρήση της εφαρμογής.

Το λεγόμενο σύστημα “Hibridloc”, το οποίο βρίσκεται ακόμη σε δοκιμαστική φάση, προέρχεται από την εταιρεία Wanzl.

Δεν είναι ακόμη γνωστό αν θα εξοπλιστούν και άλλα καταστήματα με το ψηφιακό σύστημα.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης