Τέμπη: Για το Ανόβερο πέταξε ο 20χρονος Γεράσιμος

Newsroom

Updated on:

Γερμανικό σύστημα υγείας: Μείωση των διανυκτερεύσεων στα νοσοκομεία

Τέμπη: Για το Ανόβερο πέταξε ο 20χρονος Γεράσιμος – Είναι ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού – Μετρά πάνω από 100 ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ – Μαζί του ο αδελφός του και οι γονείς του…

Για το Ανόβερο πέταξε σήμερα ο 20χρονος Βολιώτης επιζών της τραγωδίας των Τεμπών, Γεράσιμος Γεωργιάδης.

Σε εξειδικευμένο Κέντρο Αποκατάστασης στο Ανόβερο της Γερμανίας μεταφέρθηκε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Λάρισας ο 20χρονος Γεράσιμος, σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο οποίος είναι ο μοναδικός επιζών επιβάτης του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας η οποία συγκρούστηκε με άλλη αμαξοστοιχία στα Τέμπη.

Μετά από πάνω από 100 ημέρες νοσηλείας του στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας, ο 20χρονος βαριά πολυτραυματίας, Γεράσιμος έχει ήδη αρχίσει να δείχνει μία αρχόμενη διαδικασία επαφής του με το περιβάλλον, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η κατάστασή της υγείας του δεν παραμένει ακόμη ιδιαιτέρως σοβαρή και βαριά.

Παράλληλα, με προγραμματισμένη πτήση από τη Θεσσαλονίκη, στο Ανόβερο μεταβαίνουν επίσης, οι γονείς του 20χρονου ενώ στην πτήση του 20χρονου Γεράσιμου επιβαίνει και, ο αδελφός του βαριά πολυτραυματία.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης