Θρήνος: Πέθανε ο γηραιότερος ελέφαντας της Γερμανίας

Θρήνος: Πέθανε ο γηραιότερος ελέφαντας της Γερμανίας

Ο ζωολογικός κήπος του Άουγκσμπουργκ θρηνεί τον θάνατο του Τάργκα. Ήταν 67 ετών – μια ασυνήθιστα μεγάλη ηλικία για έναν ελέφαντα. Σύμφωνα με τον ζωολογικό κήπο, ο Targa ήταν ο γηραιότερος ελέφαντας στη Γερμανία.

Δάκρυα μεταξύ των υπευθύνων του ζωολογικού κήπου

“Ο Τάργκα ήταν ένα σύμβολο του ζωολογικού μας κήπου”, δήλωσε ο έφορος του ζωολογικού κήπου Τόμας Λιπ στην εφημερίδα Augsburger Allgemeine.

Στα 67 του χρόνια, ο Targa ήταν ο γηραιότερος ελέφαντας στη Γερμανία. Το ζώο ήταν επίσης ένας από τους παλαιότερους ελέφαντες σε ανθρώπινη φροντίδα παγκοσμίως.

Σύμφωνα με τον Lipp, το προσωπικό του ζωολογικού κήπου αντέδρασε με μεγάλη θλίψη στο θάνατο του ζώου. “Υπήρξαν δάκρυα ανάμεσα μας”.

Ο Targa έζησε στο Άουγκσμπουργκ για 35 χρόνια

Ο Targa είχε γεννηθεί στην Ινδία το 1955. Σε ηλικία έξι ετών ήρθε στη Γερμανία. Πρώτα στο Αμβούργο και μετά στο Όσναμπρικ. Στη συνέχεια, ο Targa έζησε στο Άουγκσμπουργκ για 35 χρόνια.

Μέχρι τα μέσα του 2021, βρισκόταν πάντα μαζί με τη σύντροφό της Burma στον ζωολογικό κήπο της Σουάβης.

Φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης