Έρευνα: Τι αναζητήσεις κάνουν οι Γερμανοί σχετικά με το πορνό;

Γερμανία η χώρα του πορνό: Εθισμένοι και κερδοσκόποι

Γερμανία, η χώρα των ποιητών, των στοχαστών – και των οπαδών του πορνό. Η διαδικτυακή πύλη Seitensprung-Portale.de διερεύνησε τώρα την αναζήτηση ταινιών πορνό στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία. Εξετάστηκαν 762 όροι αναζήτησης που περιείχαν τη λέξη “πορνό” επί δώδεκα μήνες.

  • Το αποτέλεσμα: κατά μέσο όρο, οι Γερμανοί αναζητούν πορνογραφικό περιεχόμενο 43 εκατομμύρια φορές το μήνα.
  • Το πολυπληθέστερο ομόσπονδο κρατίδιο βρίσκεται που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας: αν εξετάσει κανείς αποκλειστικά τον αριθμό των αναζητήσεων, η Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία βρίσκεται στην πρώτη θέση με μέσο όρο 8.260.869 μηνιαίες αναζητήσεις.
  • Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Έσση (7.785.720 αναζητήσεις), ακολουθούμενη από τη Βαυαρία (5.889.710 αναζητήσεις). “Η Βρέμη βρίσκεται στην τελευταία θέση με 279.440 αναζητήσεις.

Η εικόνα είναι κάπως διαφορετική αν ο όγκος των αναζητήσεων συσχετιστεί με τον αριθμό των κατοίκων ηλικίας 14 ετών και άνω.

Στην περίπτωση αυτή, η Έσση προηγείται με 145,5%. Με άλλα λόγια: κατά μέσο όρο, κάθε κάτοικος της Έσσης άνω των 14 ετών αναζητά στο διαδίκτυο πορνό 1,5 φορά το μήνα!

Η Θουριγγία βρίσκεται στην τελευταία θέση της λίστας με ποσοστό 46,4 τοις εκατό. Εδώ, οι άνω των 14 ετών αναζητούν λιγότερο από 0,5 φορές το μήνα.

Οι κάτοικοι της Φρανκφούρτης αναζητούν περισσότερο πορνό

Σύμφωνα με τη μελέτη, οι πιο επιμελείς αναζητητές πορνογραφίας στη Γερμανία ζουν στη Φρανκφούρτη.

Εκεί έγιναν κατά μέσο όρο 5.515.890 αναζητήσεις, ενώ ακολουθούν το Βερολίνο (2.026.970) και το Αμβούργο (1.293.890).

Σε σχέση με τους κατοίκους άνω των 14 ετών, η Φρανκφούρτη παραμένει στην κορυφή.

Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία κάτοικοι της Φρανκφούρτης αναζητούσαν περιεχόμενο πορνό 8,6 φορές το μήνα, ακολουθούμενοι από τους κατοίκους της Στουτγάρδης (1,3 φορές) και της Κολωνίας (μόλις μία φορά).

Οι αγαπημένοι όροι πορνό

Η πύλη διερεύνησε επίσης ποιους όρους προτιμούν να αναζητούν οι Γερμανοί.

Ο κορυφαίος όρος αναζήτησης είναι το “porn hub” (περίπου 15,7 εκατομμύρια μηνιαίες αναζητήσεις).

Ακολουθεί η λέξη “πορνό” με 6,4 εκατομμύρια και η λέξη “δωρεάν πορνό” με 2,2 εκατομμύρια αναζητήσεις.

Ωστόσο, πιο συγκεκριμένες αναζητήσεις είναι επίσης δημοφιλείς.

Κατά συνέπεια, αυξάνονται επίσης οι έρευνες για “gay porn” (661.700 αναζητήσεις), “lesbian porn” (192.200 αναζητήσεις) ή “mature porn” (187.900 αναζητήσεις).

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης