Ελλάδα: Τραγωδία στη Σύρο – Πέθανε 28χρονος ποδοσφαιριστής

Newsroom

Updated on:

Νεκρός ο γιος του Ballack

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Σύρου από τον ξαφνικό θάνατο 28χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24 ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Σύρου, έχοντας ενημερώσει ότι είχε δυσφορία και πόνους στην καρδιά.

Μόλις έφτασε στα επείγοντα κατέληξε, παρόλο που Ιατροί και διασώστες έκαναν τα πάντα για να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Ο 28χρονος Κωνσταντίνος ήταν αθλητής ποδοσφαίρου της ομάδας του Α.Ο. Πάγου της Σύρου και τον τελευταίο καιρό αισθανόταν έντονη αδιαθεσία, ενώ είχε απευθυνθεί σε Ιατρούς.

«Τον έδιωξαν από το νοσοκομείο και μία μέρα μετά πέθανε» λένε οι γονείς του 28χρονου

Ανείπωτος είναι ο πόνος των γονιών του 28χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος πέθανε την περασμένη Δευτέρα μετά από αδιαθεσία που ένιωσε στη Σύρο.

Η μητέρα του ποδοσφαιριστή μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και είπε πως ο γιος της, Κωνσταντίνος, έπαθε ανακοπή ενώ κατήγγειλε αμέλεια των γιατρών που τον εξέτασαν.

«Πήγαμε στο νοσοκομείο και του έκαναν καρδιογράφημα, γενική αίματος και ακτινογραφία, που δεν έδειξαν κάτι.

Πριν έναν μήνα είχε εξεταστεί από καρδιολόγο και είχε βγάλει κάρτα για να μπορέσει να παίξει ποδόσφαιρο. Και σε ιδιώτη καρδιολόγο που πήγαμε, του είπε ότι είχε καρδιά ταύρου», είπε.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος είχε ξεκινήσει μια νέα επιχείρηση κι ετοιμαζόταν να προχωρήσει τη ζωή του με την κοπέλα του, μετά από αυτό πήγε κανονικά στην προπόνησή του, αλλά δεν μπορούσε να τη βγάλει γιατί λαχάνιαζε.

Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης