Βερολίνο προς Στουτγάρδη: Ξέχασε βιολί 123.000Ε σε τρένο ICE

Ένα ταξίδι με τρένο από το Βερολίνο στη Στουτγάρδη μετατράπηκε σε εφιάλτη για μια 59χρονη γυναίκα: της έκλεψαν το παλιό και πολύτιμο βιολί της. Η ζημιά είναι τεράστια.

Την περασμένη Παρασκευή, μια 59χρονη ταξιδιώτισσα ήταν απρόσεκτη και άτυχη, της πήραν το υψηλής ποιότητας βιολί που είχε μαζί της σε ένα τρένο ICE.

Η ζημιά είναι μεγάλη: Συνολικά περίπου 123.000 ευρώ. Αυτό αναφέρθηκε από την ομοσπονδιακή αστυνομία της Στουτγάρδης τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, η γυναίκα ταξίδεψε από το Βερολίνο στη Στουτγάρδη. Είχε μαζί της το πολύτιμο και πολύ σπάνιο βιολί της.

Στον κεντρικό σταθμό της Στουτγάρδης εγκατέλειψε το τρένο εξπρές – χωρίς όμως να πάρει μαζί της το βιολί της.

Λίγο αργότερα, διαπίστωσε τη μοιραία απώλεια του αγαπημένου της μουσικού οργάνου.

Σε αυτό το σημείο, ωστόσο, το υπεραστικό τρένο είχε ήδη ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής προς το Βερολίνο.

Όμως η γυναίκα δεν στάθηκε τυχερή: η θήκη του βιολιού δεν έφτασε ποτέ εκεί. Η αστυνομία υποψιάζεται ότι η θήκη και το περιεχόμενό της πρέπει να εκλάπη από άγνωστο δράστη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς την πρωτεύουσα.

Στουτγάρδη: Χάθηκαν και δοξάρια βιολιού μεγάλης αξίας

Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Αστυνομία, το βιολί χρονολογείται από τον 17ο αιώνα και η αξία του ξεπερνούσε τα 100.000 ευρώ.

Η λευκή θήκη του βιολιού περιείχε επίσης δύο δοξάρια βιολιού. Η αξία τους είναι επίσης τεράστια: οι αξιωματούχοι υπολογίζουν περίπου 23.000 ευρώ.

Η ομοσπονδιακή αστυνομία διεξάγει τώρα έρευνα για την υποψία κλοπής και απευθύνει επείγουσα έκκληση για μάρτυρες.

Εάν κάποιος έχει πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό ή το πού βρίσκεται η θήκη του βιολιού, παρακαλείται να επικοινωνήσει με την ανακριτική ομοσπονδιακή αστυνομία στο τηλέφωνο 0711/87035-0.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης