Γερμανία: Υπάλληλος κρατούσε παράνομα 10.000 επιστολές σπίτι της

Η αστυνομία ερεύνησε και εκκαθάρισε το σπίτι μιας ταχυδρομικής υπαλλήλου του Βερολίνου, η οποία διατηρούσε στο διαμέρισμά της χιλιάδες μη παραδοθείσες επιστολές, ορισμένες από τις οποίες χρονολογούνται από το 2021.

Τώρα, η ταχυδρόμος εξήγησε τις συνθήκες που την παρακίνησαν.

Η ταχυδρόμος του Hohenschönhausen συγκέντρωσε μη παραδοθείσες επιστολές

Το σπίτι μιας ταχυδρομικής υπαλλήλου στην περιοχή Hohenschönhausen του Βερολίνου ερευνήθηκε από την αστυνομία, αφού η γυναίκα βρέθηκε να συσσωρεύει χιλιάδες μη παραδοθείσες επιστολές, καταλόγους, εφημερίδες και πακέτα στο μικρό της διαμέρισμα.

Δεδομένου ότι η αστυνομία εισήλθε στο διαμέρισμα την Τετάρτη, η ταχυδρομική υπάλληλος ονομάστηκε Marion R.

Ο εργοδότης της 63χρονης, μια ιδιωτική ταχυδρομική εταιρεία, παρατήρησε ότι χάνονταν επιστολές στην περιοχή και, πριν επικοινωνήσει με την αστυνομία, τοποθέτησε μια συσκευή εντοπισμού σε έναν αριθμό επιστολών που πήγαιναν για παράδοση.

Αφού το αφεντικό της Marion R παρατήρησε ότι τα γράμματα παρέμεναν στο ίδιο σημείο για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, επικοινώνησε με την αστυνομία και συλλέχθηκαν από το διαμέρισμά της κιβώτια με τα μη παραδοθέντα γράμματα.

Η αστυνομία δήλωσε ότι οι καθυστερημένες επιστολές θα παραδοθούν στους προβλεπόμενους παραλήπτες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Γιατί η Marion R. μάζευε τις επιστολές;

Από τότε που έγινε η έφοδος στο διαμέρισμά της, πολλές πλατφόρμες μέσων ενημέρωσης στη Γερμανία εικάζουν ότι η Marion R. κρατούσε επιστολές στο σπίτι της επειδή ήταν συλλέκτρια.

Ωστόσο, μιλώντας στις ειδήσεις του RTL, η Marion R. εξήγησε ότι είχε δύο ατυχήματα στη δουλειά της το 2017 και το 2019.

Μετά τον τραυματισμό της στο γόνατο έγινε πιο δύσκολο να παραδίδει επιστολές τόσο γρήγορα όσο απαιτούσε ο εργοδότης της.

Έτσι, από φόβο μήπως χάσει τη δουλειά της, άρχισε να φυλάει τις επιστολές που δεν μπορούσε να παραδώσει μέσα στο κανονικό ωράριο εργασίας της.

Αν και αποτελεί έκπληξη, η σειρά των γεγονότων εντάσσεται σε μια τάση υπερεργασίας των ταχυδρομικών υπαλλήλων στη Γερμανία.

Τον Δεκέμβριο του 2015 ένας άλλος ταχυδρομικός υπάλληλος στην Κολωνία βρέθηκε να αποθηκεύει στο διαμέρισμά του μη παραδοθείσα αλληλογραφία και ένας ακόμη υπάλληλος στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία καταδικάστηκε σε δυόμισι χρόνια φυλάκιση επειδή πέταξε 800 επιστολές.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.