15.08: Προειδοποίηση για ακραία ζέστη στη Στουτγάρδη

Εθνικό σχέδιο προστασίας από καύσωνες στη Γερμανία

Ο ζεστός και υγρός καιρός ακολουθεί τις βροχές και τις καταιγίδες. Οι ειδικοί αναμένουν υψηλό επίπεδο θερμικής καταπόνησης, ιδίως για τους ηλικιωμένους…

Η Γερμανική Μετεωρολογική Υπηρεσία (DWD) προειδοποιεί για έντονη έως ακραία ζέστη σε ορισμένες περιοχές της Στουτγάρδης, αναμένονται μέγιστες θερμοκρασίες μεταξύ 27 και 32 βαθμών και θα επικρατεί πολύ υψηλή υγρασία. Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία, η θερμική καταπόνηση μπορεί να είναι επικίνδυνη για τον ανθρώπινο οργανισμό και να οδηγήσει σε διάφορα προβλήματα υγείας.

Τελευταία ενημέρωση ->

Την Τρίτη, 15.08.2023, αναμένεται ισχυρό θερμικό φορτίο. Η ζέστη θα είναι εξαιρετικά αγχωτική για τους ηλικιωμένους και τα άτομα που χρειάζονται φροντίδα. Την Τρίτη αναμένεται πρόσθετη επιβάρυνση λόγω της μειωμένης νυχτερινής ψύξης, ιδίως στην πυκνοδομημένη αστική περιοχή της Στουτγάρδης. Η μετεωρολογική υπηρεσία συμβουλεύει προς το παρόν: “Αποφύγετε τη ζέστη αν είναι δυνατόν, πίνετε αρκετό νερό και διατηρήστε τους εσωτερικούς χώρους δροσερούς”.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης