Δύο νεκροί βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης

Δύο πτώματα βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης. Το παρασκήνιο είναι ασαφές, αλλά προφανώς κρύβεται ένα έγκλημα από πίσω..

Η αστυνομία βρήκε δύο πτώματα σε πολυώροφο χώρο στάθμευσης στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος στο t-online το πρωί της Παρασκευής, τα άψυχα σώματα ανακαλύφθηκαν γύρω στις 3 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένας μάρτυρας είχε αρχικά αναφέρει μια γυναίκα πεσμένη στο έδαφος στον πολυώροφο χώρο στάθμευσης.

Οι αστυνομικοί πήγαν εκεί – και ανακάλυψαν άλλο ένα πτώμα σε άλλο επίπεδο του χώρου στάθμευσης. Ο άνδρας δεν ήταν επίσης μέσα σε αυτοκίνητο, αλλά ήταν πεσμένος στο πάτωμα.

Νεκρό σώμα σε πολυώροφο πάρκινγκ: Ένα όπλο βρισκόταν δίπλα στον άνδρα

Η αστυνομία υποθέτει προς το παρόν ότι επρόκειτο για έγκλημα σχέσεων, αλλά προς το παρόν δεν είναι γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το κίνητρο.

Δεν είναι επίσης γνωστό ποια ήταν η σχέση μεταξύ του άνδρα και της γυναίκας.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο που βρισκόταν στη σκηνή, οι νεκροί είχαν τραύματα από όπλο. Ένα όπλο φέρεται να βρισκόταν δίπλα στον άνδρα.

Η αστυνομία υποψιάζεται ότι το άτομο με το όπλο είναι και ο δράστης.

Οι ιατροδικαστές βρίσκονται στο σημείο και η περιοχή έχει αποκλειστεί. Το εν λόγω πάρκινγκ είναι το πάρκινγκ Gateway Gardens στην οδό Jean-Gardner-Batten-Strasse.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης