Τουρισμός: 47 βαυαρικά ξενοδοχεία βραβεύτηκαν με αστέρια

Φόρος κλινών: Απογοήτευση στους ξενοδόχους στη Γερμανία

Aiwanger: “Η Βαυαρία αντιπροσωπεύει τον ποιοτικό τουρισμό” – 47 βαυαρικά ξενοδοχεία βραβεύτηκαν με αστέρια…

Ο Hubert Aiwanger και ο πρόεδρος της Βαυαρικής Ένωσης Ξενοδοχείων και Εστιατορίων απένειμαν αστέρια σε 47 βαυαρικά ξενοδοχεία. Άλλα 45 καταλύματα έλαβαν ανάλογο βραβείο.

47 βαυαρικά ξενοδοχεία και ένα πανδοχείο τιμήθηκαν με αστέρια τη Δευτέρα.

Τα βραβεία απένειμαν ο Hubert Aiwanger, υπουργός Οικονομικών και Τουρισμού της Βαυαρίας, και η Angela Inselkammer, πρόεδρος της βαυαρικής ένωσης ξενοδοχείων και εστιατορίων Dehoga Bayern.

Ποιοτικός τουρισμός σε όλες τις περιοχές της Βαυαρίας

Τα ξενοδοχεία και το ένα πανδοχείο έλαβαν διαφορετικό αριθμό αστέρων. Ένα αστέρι απονεμήθηκε μία φορά, δύο αστέρια δύο φορές, τρία αστέρια 25 φορές, τέσσερα αστέρια 19 φορές και πέντε αστέρια μία φορά.

Από αυτά, 20 καταλύματα βρίσκονται στην Άνω Βαυαρία, εννέα στη Σουαβία, επτά στην Κάτω Βαυαρία, πέντε στο Άνω Παλατινάτο, τέσσερα στη Μέση Φραγκονία, δύο στην Άνω Φραγκονία και ένα στην Κάτω Φραγκονία.

“Τα αστέρια στον ουρανό του βαυαρικού τουρισμού λάμπουν και σήμερα ιδιαίτερα έντονα.

Για άλλη μια φορά, η βαυαρική βιομηχανία φιλοξενίας υπογραμμίζει ότι υπάρχει η κατάλληλη προσφορά για κάθε γούστο και προϋπολογισμό σε όλες τις περιοχές της Βαυαρίας.

Όσοι κλείνουν ένα δωμάτιο ξενοδοχείου μαζί μας μπορούν να βασίζονται στην υψηλή ποιότητα των καταλυμάτων.

Για άλλη μια φορά φέτος, 47 ξενοδοχεία και ένα πανδοχείο αποδεικνύουν ότι η Βαυαρία αντιπροσωπεύει τον ποιοτικό τουρισμό”, δήλωσε ο Hubert Aiwanger.

“Ταξίδι για όλους”: βραβεία για μουσεία και ξενώνες νεότητας στη Βαυαρία

Επιπλέον, η Dehoga Bayern βράβευσε 45 παρόχους από την τουριστική βιομηχανία στην κατηγορία “Ταξίδι για όλους”.

Η κατηγορία περιλαμβάνει ξενοδοχεία και ξενώνες νεότητας, αλλά και μουσεία και ορεινούς σιδηροδρόμους, μεταξύ άλλων.

Το βραβείο προσδιορίζει καταλύματα που είναι με ασφάλεια κατάλληλα για άτομα με προβλήματα βάδισης, ακοής ή όρασης ή με γνωστικές διαταραχές, εξήγησε ο Aiwanger.

Η τουριστική βιομηχανία εκπαιδεύεται για τις ειδικές απαιτήσεις των ατόμων με αναπηρίες.

“Όλοι, όχι μόνο οι επισκέπτες μας, επωφελούνται από τις προσφορές χωρίς εμπόδια στον τουρισμό και την αυξημένη άνεση”, δήλωσε ο Aiwanger.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης