6χρονος κρύβει όπλο-παιχνίδι στις χειραποσκευές του

Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ: Δολοφόνος συνελήφθη μετά από 26 χρόνια από τη Γερμανική αστυνομία

Ένα εξάχρονο αγόρι είχε προφανώς περάσει λαθραία ένα όπλο που έμοιαζε αληθινό στις χειραποσκευές των γονιών του – και έτσι προκάλεσε συναγερμό στο αεροδρόμιο…

Μία οικογένεια ήθελε πραγματικά να πάρει μια χαλαρή πτήση διακοπών από τη Λειψία/Χαλέ προς την Αττάλεια (Τουρκία).

Αλλά στον έλεγχο των αποσκευών, το προσωπικό τρόμαξε.

“Οι βοηθοί της αεροπορικής ασφάλειας είδαν το περίγραμμα ενός πιστολιού, έβγαλαν αμέσως τις χειραποσκευές και ανακάλυψαν μέσα το “σκοτεινό όπλο”, εξήγησε ο Jens Damrau, εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας.

“Η παραμονή στον έλεγχο διήρκεσε στη συνέχεια λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο”.

Μετά την εξέταση του αντικειμένου και την ανάκριση των ταξιδιωτών, αποδείχθηκε τελικά ότι επρόκειτο απλώς για το παιχνίδι του παιδιού.

“Ωστόσο, το όπλο φαινόταν πραγματικά αληθινό”, δήλωσε ο Damrau.

Το όπλο κατασχέθηκε από την ομοσπονδιακή αστυνομία της Λειψίας. Επιπλέον, οι αξιωματικοί κίνησαν διαδικασία για την παραβίαση του νόμου περί ασφάλειας των αερομεταφορών.

Τουλάχιστον η οικογένεια κατάφερε να επιβιβαστεί εγκαίρως στην πτήση της για την Αττάλεια παρά την καθυστέρηση.

Η αστυνομία συμβουλεύει: “Ελέγξτε ξανά τις αποσκευές σας προτού πάτε στο αεροδρόμιο, διότι ιδίως τα παιδιά αρέσκονται να κρύβουν τα παιχνίδια τους την τελευταία στιγμή”.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης