Το S-Bahn της Στουτγάρδης έκλεισε μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου

Γερμανία: Τι δικαιούμαι σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης τρένου;

Φέτος, η κύρια γραμμή του S-Bahn της Στουτγάρδης θα παραμείνει και πάλι κλειστή κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών. Οι ταξιδιώτες θα πρέπει να ενημερωθούν για τη σύνδεσή τους πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους για να είναι σίγουροι. Τα υπεραστικά και περιφερειακά δρομολόγια θα επηρεαστούν επίσης από τις αλλαγές στα δρομολόγια…

Οι ταξιδιώτες στην περιοχή της Στουτγάρδης πρέπει να είναι και πάλι προετοιμασμένοι για αλλαγές στα δρομολόγια και καθυστερήσεις στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η κύρια γραμμή του S-Bahn θα παραμείνει κλειστή κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών.

Μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου δεν θα κυκλοφορούν τρένα μεταξύ των σταθμών Hauptbahnhof και Vaihingen, όπως ανακοίνωσε ο σιδηρόδρομος.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών κατασκευής, τα τρένα του S-Bahn θα τερματίζουν και θα ξεκινούν από τον επάνω όροφο του κεντρικού σταθμού.

Τα τρένα θα σταματούν στις γραμμές ένα έως πέντε κάθε μισή ώρα.

Σύμφωνα με τον σιδηρόδρομο, τα λεωφορεία θα εκτελούν τακτικά δρομολόγια από τον κεντρικό σταθμό προς το Vaihingen.

Το δρομολόγιο αντικατάστασης θα σταματά σε όλους τους σταθμούς του S-Bahn στο κέντρο της πόλης, αναφέρεται.

Επιπλέον, θα υπάρχουν περισσότερα αστικά τρένα και λεωφορεία εξπρές.

Επιπλέον, περιφερειακά τρένα εξπρές θα πηγαινοέρχονται φέτος μεταξύ του κεντρικού σταθμού της Στουτγάρδης, του Vaihingen και του Böblingen, σύμφωνα με τον σιδηρόδρομο.

Επειδή η υπηρεσία S-Bahn θα μεταφερθεί στον κεντρικό σταθμό, οι πολίτες θα πρέπει να προετοιμαστούν για αλλαγές στα δρομολόγια των υπεραστικών και περιφερειακών δρομολογίων.

Κατά τη διάρκεια του κλεισίματος, ο σιδηρόδρομος θέλει να εγκαταστήσει σύγχρονη τεχνολογία ελέγχου και ασφάλειας, προστίθεται.

Αυτό θα επιτρέψει στα τρένα του προαστιακού να εκτελούν στο μέλλον δρομολόγια σε μικρότερα διαστήματα.

Θέλουν επίσης να εργαστούν για τη σύνδεση της σήραγγας S-Bahn στον μελλοντικό σταθμό Mittnachtstraße με την κύρια γραμμή. Ορισμένες από τις γραμμές πρόκειται επίσης να ανανεωθούν.

Ήδη τους προηγούμενους μήνες είχαν γίνει κατασκευαστικές εργασίες στη σιδηροδρομική κυκλοφορία της Στουτγάρδης.

Από τα μέσα Μαΐου, η σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ Στουτγάρδης-Bad Cannstatt και Waiblingen ήταν κλειστή.

Ο λόγος ήταν επείγουσες εργασίες κατασκευής για την ψηφιοποίηση του σιδηροδρομικού κόμβου της Στουτγάρδης.

Σύμφωνα με τον σιδηρόδρομο, είχαν τοποθετηθεί 1200 χιλιόμετρα καλωδίων. Η κυκλοφορία στη γραμμή επρόκειτο να επαναληφθεί το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του σιδηροδρόμου, είχε προγραμματιστεί ομαλή μετάβαση στο κλείσιμο της κύριας γραμμής.

Μετά τις εργασίες κατασκευής κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών, η κυκλοφορία του S-Bahn στην κύρια γραμμή αναμένεται στις 9 Σεπτεμβρίου.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης