Αεροδρόμιο του Μονάχου: 2 μήνες οι αποσκευές αγνοούνται…

Μια οικογένεια από την Αυστρία είναι απελπισμένη: Από την πτήση από το Μόναχο προς την Αττάλεια, οι αποσκευές τους δεν μπορούν να εντοπιστούν – και κανείς δεν φαίνεται να μπορεί να βοηθήσει.

Οι διακοπές στην Τουρκία μετατράπηκαν σε “αγώνα” για μια αυστριακή οικογένεια να βρει τις βαλίτσες της. Στις 26 Ιουνίου, η Jacqueline A. πέταξε για την Αττάλεια με τον σύντροφό της, την κόρη της και την πεθερά της.

Στις αποσκευές τους: ρούχα, μερικά από αυτά αγοράστηκαν ειδικά για τις διακοπές, βιβλία, παιχνίδια κ.α.

Ωστόσο, αποδείχθηκε ότι τίποτα από αυτά τα πράγματα δεν υπήρχε στην πραγματικότητα στο αεροσκάφος της γερμανοτουρκικής αεροπορικής εταιρείας Sunexpress.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, χρειάστηκε να περιμένει περισσότερες από δύο ώρες στο γκισέ των απολεσθέντων στην Αττάλεια για να παραδώσει το απαραίτητο έντυπο για την αναζήτηση των αποσκευών τους.

Χάος βαλιτσών στο αεροδρόμιο: “Σχεδόν κανείς δεν βοήθησε”.

“Μας είπαν ότι οι αποσκευές θα παραδίδονταν την επόμενη ημέρα”. Και δεν ειπώθηκε μόνο μία φορά. “Ακούγαμε αυτή τη φράση πολλές φορές την ημέρα.

Μια μέρα πριν από την πτήση της επιστροφής, είπαν ότι οι βαλίτσες δεν θα έρθουν γιατί δεν είχαν φορτωθεί καθόλου και βρίσκονταν ακόμα στο Μόναχο”.

Έτσι, η οικογένεια πέρασε όλη την εβδομάδα χωρίς τα υπάρχοντά της. Αλλά η μάχη των βαλιτσών δεν είχε τελειώσει.

Αυτό που ενοχλεί περισσότερο: “Δεν υπήρξε σχεδόν καμία βοήθεια από κανέναν”. Απευθύνθηκε στα ΜΜΕ επειδή δεν ήξερε τι να κάνει. Μεταξύ άλλων, με τον τουριστικό πάροχο, την αεροπορική εταιρεία και τα αεροδρόμια Αττάλειας/Μονάχου. Αλλά οι βαλίτσες παραμένουν άφαντες. Για πάνω από δύο μήνες.

“Μόνο η επιμονή μας έφερε την επιστροφή του αντιτίμου του ταξιδιού, τουλάχιστον μέσω της Tui”.

Δεδομένου ότι δεν είχαν τίποτα μαζί τους στην Αττάλεια, έπρεπε να αγοράσουν πράγματα για καθημερινή χρήση – σύμφωνα με την ίδια, η επιστροφή χρημάτων ήρθε επίσης σχεδόν ενάμιση μήνα αργότερα.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.