Η Άιντραχτ για τους ερωτευμένους: «Είσαι ο Κολό στο Μουανί μου»

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έδωσε ιδέες για ευχές για τους Αγίου Βαλεντίνου με μερικά αρκετά ενδιαφέροντα λογοπαίγνια.

Του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έδωσε ιδέες για κάρτες για τη γιορτή των ερωτευμένων με λογοπαίγνια βασισμένα στα ονόματα των ποδοσφαιριστών της!

Μεταξύ άλλων, βλέπουμε το «είσαι ο Κολό στο Μουανί μου», εμπνευσμένο από τον Γάλλο επιθετικό, καθώς και «άσε με να γίνω το Νο1 σου» με τον Κέβιν Τραπ και “can I Borre your heart” – «μπορώ να δανειστώ την καρδιά σου», παίζοντας με τον Ράφαελ Μπορέ.

Άκρως ερωτική η διάθεση στη Φρανκφούρτη…

Πηγή: ΣΠΟΡ FM

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.