Το Αμβούργο είναι η πιο ρομαντική πόλη της Γερμανίας

Μια έρευνα που διεξήχθη με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποκάλυψε ότι το Αμβούργο είναι η πιο ρομαντική πόλη της Γερμανίας. Έτσι, η Χανσεατική πόλη ηγείται και πάλι της κατάταξης των πόλεων..

Πατινάζ στον πάγο στο Planten un Blomen, βόλτα στη συνοικία Blankenese με τις σκάλες, επίσκεψη στην Elbphilharmonie. Αυτά τα μέρη φαίνεται να πείθουν όταν πρόκειται για ρομαντισμό, επειδή το Αμβούργο αναδείχθηκε για άλλη μια φορά ως η πιο ρομαντική πόλη της Γερμανίας.

Προηγείται έτσι του Βερολίνου, του Μονάχου, της Δρέσδης και της Κολωνίας. Αυτό είναι το συμπέρασμα μιας έρευνας της εφαρμογής κινητικότητας “Free Now”.

Έτσι, η Χανσεατική πόλη ηγείται και πάλι της κατάταξης των πόλεων. Μόλις τον Ιανουάριο, το YouGov την ονόμασε την πιο δημοφιλή πόλη της Γερμανίας, όπως ανέφερε το “zdf.de”.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρέχουν έμπνευση για τόπους συνάντησης

Η εταιρεία ερευνών αγοράς “Kantar” διεξήγαγε διαδικτυακές συνεντεύξεις με 6.100 άτομα σε δέκα χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, για το “Free Now”.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, το 30% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους δίνουν έμπνευση για ρούχα ή μέρη για να βγουν έξω.

Το 46 τοις εκατό των Γερμανών πιστεύει ότι η μετάβαση στον τόπο συνάντησης με τα μέσα μαζικής μεταφοράς προκαλεί θετική πρώτη εντύπωση.

Όταν αναζητούν σύντροφο εκ των προτέρων, οι εφαρμογές γνωριμιών παίζουν σημαντικό ρόλο μόνο για το 18% των συμμετεχόντων στην έρευνα.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.