Η Deutsche Bahn ετοιμάζει την αναβαθμισμένη DB Navigator

Η Deutsche Bahn ετοιμάζει την αναβαθμισμένη DB Navigator

Η Deutsche Bahn δοκιμάζει μια νέα αναβάθμιση της εφαρμογής της, η οποία θα πρέπει να προσφέρει απλούστερη διεπαφή για τους πελάτες και μια επιλογή στην αγγλική γλώσσα.

Οι συχνοί σιδηροδρομικοί ταξιδιώτες είναι πιθανό να έχουν συνηθίσει να ανοίγουν την εφαρμογή DB Navigator στο smartphone τους για να αγοράζουν εισιτήρια, να δείχνουν τις σιδηροδρομικές τους κάρτες ή να ελέγχουν τα δρομολόγια και τις ταξιδιωτικές ενημερώσεις.

Μπορεί επίσης να έχουν συνηθίσει να αντιμετωπίζουν τεχνικές δυσκολίες.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η εταιρεία εργάζεται πάνω σε μια ενημέρωση της εφαρμογής που, όπως υποστηρίζει, θα απλοποιήσει την εμπειρία για τους χρήστες, θα παρέχει μια πιο ολοκληρωμένη επιλογή στην αγγλική γλώσσα και θα προσφέρει νέες δυνατότητες για τον προγραμματισμό του ταξιδιού τους.

Στο μέλλον, οι χρήστες θα πρέπει να λαμβάνουν άμεσες ενημερώσεις που θα δείχνουν πότε το εισιτήριό τους δεν συνδέεται πλέον με ένα συγκεκριμένο τρένο λόγω καθυστερήσεων ή ακυρώσεων.

Οι ποδηλάτες θα πρέπει επίσης να μπορούν να προσθέτουν γρήγορα και εύκολα ένα εισιτήριο ποδηλάτου μετά την αγορά του αρχικού τους εισιτηρίου – ακόμη και σε υπηρεσίες μεγάλων αποστάσεων.

Επιπλέον, η Deutsche Bahn επεξεργάζεται μια ενημερωμένη έκδοση που θα δείχνει τη διάταξη του τρένου και όλες τις ανέσεις του με πιο διαισθητικό τρόπο μέσω της εφαρμογής.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της γερμανικής σιδηροδρομικής εταιρείας, η νέα εφαρμογή θα αντικαταστήσει πλήρως την τρέχουσα εφαρμογή DB Navigator το πρώτο τρίμηνο του 2024.

Αυτό θα συμβεί αυτόματα και οι άνθρωποι που έχουν κατεβάσει την εφαρμογή δεν θα χρειαστεί να κάνουν τίποτα.

Ωστόσο, οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν προς το παρόν να δοκιμάσουν την ενημερωμένη έκδοση αναζητώντας το “Next DB Navigator” στο Apple App Store ή στο Google Play Store.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης