Δημοφιλές e-shop παύει τη λειτουργία του στη Γερμανία

Άλλο ένα διαδικτυακό κατάστημα λιανικής πώλησης ανακοίνωσε ότι σύντομα θα σταματήσει τη λειτουργία του: Το ηλεκτρονικό κατάστημα Brands4Friends κλείνει.

Μετά από περισσότερα από 15 χρόνια, έρχεται το τέλος για το ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικής πώλησης: Το Brands4Friends διακόπτει τις δραστηριότητές του.

Τα πράγματα πήγαιναν καλά για την εταιρεία για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όπως συνοψίζει το “Focus”, ο διαδικτυακός λιανοπωλητής έφτασε σε πάνω από οκτώ εκατομμύρια εγγεγραμμένους πελάτες και πωλούσε καθημερινά περισσότερα από 50.000 προϊόντα.

Στις 30 Ιουνίου του τρέχοντος έτους, το κατάστημα πρόκειται πλέον να τεθεί εκτός λειτουργίας.

Όπως εξηγεί το περιοδικό “Stylebook”, οι 115 εργαζόμενοι ενημερώθηκαν σχετικά στις αρχές Απριλίου. Για πολλούς, η είδηση αυτή αποτελεί έκπληξη.

Σύμφωνα με το περιοδικό, ο επικεφαλής μάρκετινγκ Torsten Wolf είχε δηλώσει μόλις τον Σεπτέμβριο του 2022 στο “Textilwirtschaft”, όταν ρωτήθηκε, ότι το προηγούμενο έτος, το 2021, ήταν το πρώτο πραγματικά επιτυχημένο.

“Η προηγούμενη χρήση ήταν η πρώτη θετική χρονιά στην ιστορία της εταιρείας Brands4Friends και αποτελεί επιτυχία όλων των εργαζομένων, για την οποία είμαστε πολύ περήφανοι”, εξήγησε ο Wolf.

Το “Focus”, από την άλλη πλευρά, ισχυρίζεται ότι έχει ακούσει από κύκλους εκ των έσω ότι η πτώση των πωλήσεων φέρεται να κρύβεται πίσω από το κλείσιμο της εταιρείας.

“Το υπόβαθρο είναι, αφενός, διάφοροι γύροι αναδιάρθρωσης, οι οποίοι προφανώς οδήγησαν τους κατασκευαστές να προτιμούν άλλους προμηθευτές και έτσι λιγότερες μάρκες να είναι διαθέσιμες στη Brands4Friends”.

Οι προσφορές λέγεται επίσης ότι προβάλλονται λιγότερο συχνά.

Ο διαδικτυακός λιανοπωλητής προσέφερε εκατοντάδες δημοφιλείς μάρκες σε χαμηλές τιμές. Για να μπορέσει κάποιος να χρησιμοποιήσει την προσφορά, ήταν απαραίτητη μόνο μια εγγραφή.

Στη συνέχεια, οι πελάτες μπορούσαν να βρουν τα πάντα, από μόδα, παπούτσια και αξεσουάρ μέχρι παιχνίδια και αξεσουάρ σπιτιού.

Μόλις τελειώσει η επιχείρηση, οι συνδρομές ακυρώνονται επίσης.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης