ΕΥΚΑΙΡΙΑ!! Κάστρο προς πώληση για 26 εκατομμύρια ευρώ

Newsroom

Updated on:

φρένο έκτακτης ανάγκης Στάρνμπεργκ Starnberg

Ονειρευόσασταν πάντα να αποκτήσετε το δικό σας κάστρο; Τότε έχετε τώρα μια μεγάλη ευκαιρία – το μόνο που χρειάζεστε είναι 26 εκατομμύρια ευρώ σε ρευστά διαθέσιμα…

Το πολυτελές κτηματομεσιτικό γραφείο “Engel & Völkers” προσφέρει στην αρχική σελίδα του στο Σάλτσμπουργκ ένα μοναδικό ακίνητο: το “Freyschlössl auf dem Mönchsberg – Der Rote Turm”: 15 δωμάτια, 876 τ.μ. ζωτικού χώρου, ένα οικόπεδο περίπου 13.456 τ.μ. – στο κέντρο της παλιάς πόλης του Σάλτσμπουργκ.

Τμήματα του κτιρίου ανεγέρθηκαν ήδη από τον 12ο αιώνα.

Το 2009, ο Matthias Kaindl (1927-2019), ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης της εταιρείας “Kaindl Holzindustrie”, απέκτησε το ακίνητο και έκτοτε το έχει ανακαινίσει εκτενώς – καθώς μεγάλα τμήματά του είχαν ήδη υποστεί σοβαρές φθορές.

Στην αρχική σελίδα αναφέρεται: “Ολόκληρο το σύνολο είναι διατηρητέο κτίριο.

Σε ολόκληρο το ακίνητο υπάρχουν μοναδικά, ιστορικά στοιχεία που έχουν αποκατασταθεί με απίστευτη ευαισθησία και σχολαστικότητα.

Βεράντες προς όλες τις κατευθύνσεις, πολλά μπαλκόνια θέασης, ανελκυστήρας, δικός του σταθμός μετασχηματιστή είναι μόνο μερικά από τα σημαντικότερα σημεία αυτού του ακινήτου.

Σύμφωνα με την Salzburger Nachrichten, ο Kaindl επέκτεινε το ακίνητο με μια τσιμεντένια επέκταση. Η γυάλινη οροφή του πύργου χρονολογείται επίσης από την εποχή του Kaindl.

Το όνομα Freyburg ανάγεται στον Carl von Frey. Αυτός ανέθεσε στον αρχιτέκτονα Jakob Götz την ανοικοδόμηση του πύργου σε στυλ ιπποτικού κάστρου το 1862.

Το αβαείο του Αγίου Πέτρου αναφέρεται ως ο αρχικός ιδιοκτήτης.

Πρόκειται για ένα από τα πιο ακριβά ακίνητα που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά της Αυστρίας – ίσως γι’ αυτό δεν έχει βρεθεί ακόμη αγοραστής.

Η δικηγορική εταιρεία ακινήτων Kurz του Σάλτσμπουργκ είχε ήδη αναλάβει το 2014 να φέρει το πολυτελές ακίνητο στον άνθρωπο.

Ο Clemens Kurz (31) στην BILD: “Φυσικά και δεν είναι τόσο φθηνό. Αλλά ανακαινίστηκε με πολύ αγάπη και αφειδώς σε συνεννόηση με την Επιτροπή Παλιάς Πόλης του Σάλτσμπουργκ. Και η τοποθεσία είναι μοναδική”.

Διαψεύδει ξεκάθαρα τις φήμες ότι το κάστρο ανήκε για τελευταία φορά στον αείμνηστο δισεκατομμυριούχο της Red Bull Dietrich Mateschitz (†78).

“Το ακίνητο ανήκει στο Ίδρυμα Imlau”, τονίζει ο Kurz.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης