Εμπιστεύτηκε το GPS και κόλλησε σε μονοπάτι πεζοπορίας

Ένας Γερμανός οδηγός κόλλησε με την πανάκριβη BMW του σε ένα στενό μονοπάτι πεζοπορίας στην Αυστρία την Πέμπτη. Προφανώς, το navi του τον είχε οδηγήσει σε λάθος μονοπάτι.

Η τυφλή εμπιστοσύνη στο σύστημα πλοήγησης μπορεί να έχει οδυνηρή κατάληξη – τουλάχιστον για το αυτοκίνητό σας. Αυτή ήταν η εμπειρία ενός Γερμανού οδηγού στην Αυστρία.

Μεταξύ του St. Gilgen και του Fürberg am Wolfgangsee (Flachgau), ο άνδρας κόλλησε με την BMW Alpina του σε ένα στενό μονοπάτι πεζοπορίας.

Μεταξύ βράχου και χαλύβδινων κιγκλιδωμάτων, ο άνδρας οδηγούσε συνέχεια μέχρι που τελικά κόλλησε.

Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο κόλλησε τόσο πολύ που δεν μπορούσαν πλέον να ανοίξουν ούτε οι πλαϊνές πόρτες. Τελικά, ο άνδρας δεν είχε άλλη επιλογή από το να καλέσει βοήθεια μέσω κινητού τηλεφώνου.

Η εθελοντική πυροσβεστική υπηρεσία του St. Gilgen και αστυνομικοί απελευθέρωσαν το αυτοκίνητο και τον οδηγό με τη βοήθεια ενός τρακτέρ.

Οι υλικές ζημιές στο πανάκριβο σπορ μοντέλο της BMW περιγράφονται ως “όχι αμελητέες”.

Η νέα τιμή μιας BMW 3-series από την Alpina κοστίζει πάνω από 90.000 ευρώ. Φυσικά, χωρίς τα πρόσθετα.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.