Γερμανία: 81χρονος μάντεψε σωστά 25 αγώνες και δεν πήρε τίποτα!

Το πιο τρελό αθλητικό στοίχημα της Γερμανίας: Συνταξιούχος 81 ετών μαντεύει σωστά 25 ποδοσφαιρικούς αγώνες, αλλά δεν λαμβάνει κέρδη…

“Μου μυρίζει στοιχηματική απάτη”, διαμαρτύρεται ο συνταξιούχος από το Μόναχο. Είχε τοποθετήσει τα στοιχήματά του στις 11.02.23 με τον πάροχο Bet3000.

Ο 81χρονος βρίσκεται συχνά στο πρακτορείο στοιχημάτων. Το περασμένο Σάββατο, επέλεξε ένα λεγόμενο πολλαπλό δελτίο, στοιχημάτισε σε συνολικά 28 αγώνες από διαφορετικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Έλαβαν χώρα το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα.

Με ποντάρισμα 9,50 ευρώ, θα μπορούσε να κερδίσει συνολικά 13.398,32 ευρώ – αν όλα τα προγνωστικά ήταν σωστά. Κάτι που δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ.

Αλλά είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς: ο Dieter H. μάντεψε σωστά συνολικά 25 παιχνίδια το Σάββατο και την Κυριακή.

Κυρίως αφορούσε την τάση, δηλαδή ποιος θα κέρδιζε το παιχνίδι, μερικές φορές και τον αριθμό των γκολ που θα σημειώνονταν. “25 σωστά!

5 σωστά στοιχήματα ποδοσφαίρου – αλλά ο πάροχος δεν θέλει να πληρώσει τα κέρδη

Ήδη σε αυτό το σημείο, ο 81χρονος θα είχε εξασφαλίσει περίπου 10.000 ευρώ μέσω των αθλητικών στοιχημάτων του.

Αποφάσισε λοιπόν να τραβήξει τη λεγόμενη λειτουργία cashout, η οποία εξασφαλίζει τα κέρδη του μέχρι στιγμής – και τερμάτισε το στοίχημα πρόωρα.

“Έτσι, τη Δευτέρα το πρωί πήγα στο πρακτορείο στοιχημάτων μου εν αναμονή”, αφηγείται. “Αλλά εκεί μου είπαν ότι τα χρήματα δεν μπορούσαν να καταβληθούν”.

Υποτίθεται “για τεχνικούς λόγους”, όπως του επιβεβαίωσε αργότερα η υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών όταν ο 81χρονος παραπονέθηκε.

Ένα σοκ για τον παίκτη. “Μα κέρδισα, γιατί δεν μπορώ να πάρω τα χρήματα;”, ρωτά ο απελπισμένος άνδρας. Η στοιχηματική εταιρεία δεν απαντά σε ερώτημα εφημερίδας.

Ωστόσο, το Βαυαρικό Κέντρο Συμβουλευτικής Καταναλωτών εξέτασε την υπόθεση: “Η ρύθμιση αυτή οφείλεται πιθανότατα στη νέα σύμβαση για τα τυχερά παιχνίδια. Αυτό ισχύει από την 1η Ιανουαρίου”, λέει η Simone Bueb.

Αθλητικά στοιχήματα στο Μόναχο: Κέρδισε 10.000 ευρώ – αλλά δεν θα πάρει τα χρήματα.

Η άμεση πληρωμή δεν ισχύει πλέον. Τώρα ισχύουν τα εξής: “Εάν το στοίχημα διακανονιστεί πρόωρα, το ποσό της εξαργύρωσης προορίζεται μόνο για την πληρωμή.

Η τελική πίστωση πραγματοποιείται μόνο όταν αξιολογηθεί το δελτίο στοιχήματος.

Ενώ αυτό συμβαίνει εντός αποδεκτού χρονικού πλαισίου για ένα μεμονωμένο στοίχημα, τα πράγματα φαίνονται διαφορετικά για ένα συνδυαστικό στοίχημα που διαρκεί αρκετές ημέρες”.

Επομένως, η εξαργύρωση εξακολουθεί να είναι δυνατή, αλλά με χρονική καθυστέρηση.

Ωστόσο: “Γιατί ο πάροχος στοιχημάτων εξηγεί ότι αυτό είναι δυνατό μόνο αν είναι τεχνικά εφικτό, δεν μπορούμε να το καταλάβουμε”, λέει ο συνήγορος των καταναλωτών Bueb.

Περίεργο: Η Bet3000 έχει ήδη διαφημίσει την επιλογή εξαργύρωσης (cash out) σε παγγερμανικό επίπεδο. Ωστόσο, οι χρήστες διαμαρτύρονται στο διαδίκτυο ότι υπάρχουν πάντα προβλήματα με την πληρωμή.

“Η επιλογή εξαργύρωσης είναι διαθέσιμη για πολλά στοιχήματα, αλλά δεν είναι εγγυημένη για κάθε στοίχημα”, αναφέρει η Bet3000 στην αρχική της σελίδα. “Αυτό είναι αυθαίρετο”, λέει ο 81χρονος.

Παρεμπιπτόντως, έκανε λάθος μόνο σε έναν από τους τρεις εναπομείναντες αγώνες της Δευτέρας, αλλά έχασε ολόκληρο το στοίχημα. “Δικαιούμαι την εξαργύρωση”, λέει ο H. “Αν χρειαστεί, θα προσφύγω στα δικαστήρια.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.