Βάδη-Βυρτεμβέργη: Έρχεται το εισιτήριο των 365€ (Jugendticket)

Το λεγόμενο Deutschlandticket – ή εισιτήριο των 49 ευρώ – πρόκειται να κυκλοφορήσει σε όλη τη Γερμανία τον Μάιο, αλλά για τους νεότερους κατοίκους της Βάδης-Βυρτεμβέργης, υπάρχει ένας ανταγωνιστής στον ορίζοντα.

Στο νοτιοδυτικό κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης, οι νέοι κάτω των 21 ετών -ή φοιτητές και εκπαιδευόμενοι έως 27 ετών- θα μπορούν σύντομα να αγοράζουν ετήσιο εισιτήριο μεταφοράς με μόλις 365 ευρώ.

Το εισιτήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις τοπικές και περιφερειακές μεταφορές σε όλο το κρατίδιο και γίνεται δεκτό από όλους τους συγκοινωνιακούς φορείς της Βάδης-Βυρτεμβέργης.

Χρηματοδοτείται με το ιλιγγιώδες ποσό των 327 εκατομμυρίων ευρώ από το κρατίδιο, το οποίο θα καλύψει περίπου το 70 τοις εκατό του κόστους, ενώ οι τοπικές περιφέρειες θα καλύψουν το υπόλοιπο κόστος.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το εισιτήριο και πώς μπορείτε να αποκτήσετε ένα τέτοιο εισιτήριο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κρατιδίου της Βάδης-Βυρτεμβέργης εδώ.

Το εισιτήριο ξεκινά την 1η Μαρτίου και αναμένεται να διαρκέσει έως το 2025.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.