Έπρεπε να πεθάνει ένα παιδί επειδή ενοχλούσε την αγάπη τους;

Μια οικογένεια βρίσκεται αντιμέτωπη με σοβαρές κατηγορίες μετά το θάνατο ενός τετράχρονου παιδιού. Η εισαγγελία του Ανόβερου απήγγειλε κατηγορίες κατά της μητέρας και του συντρόφου της.

Μετά τον θάνατο ενός τετράχρονου παιδιού στο Μπαρσινγκχάουζεν (περιοχή Ανόβερο), η εισαγγελία του Ανόβερου απήγγειλε κατηγορίες για φόνο κατά του 33χρονου συντρόφου της μητέρας. Η 28χρονη μητέρα κατηγορείται για φόνο δια παραλείψεως.

Επιπλέον, το ζευγάρι κατηγορείται για βαριά κακοποίηση προστατευόμενου προσώπου και στέρηση της ελευθερίας, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η εισαγγελία. Την κατηγορία της δολοφονίας ανέφερε πρώτη η “Bild”.

Η κατηγορία κατά του Daniel G. και της Małgorzata Z. είναι ότι ο Daniel G. χτύπησε το αγόρι μέχρι θανάτου για “ευτελή κίνητρα” και “σκληρά”, ενώ η Małgorzata, γνωρίζοντας αυτό, άφησε τον σοβαρά τραυματισμένο γιο της στην τύχη του.

Σε απάντηση σε ερώτηση του t-online, το γραφείο του εισαγγελέα δήλωσε ότι οι κατηγορούμενοι που βρίσκονται υπό κράτηση εξακολουθούν να σιωπούν σχετικά με τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με την “Bild”, το ζευγάρι φέρεται να έχει ανταλλάξει ενοχοποιητικά μηνύματα μέσω κινητού τηλεφώνου.

Κατηγορίες για σεξουαλική βία

Σύμφωνα με την εισαγγελία, ο Daniel G. φέρεται να χτύπησε το μικρό αγόρι πολλές φορές στο κεφάλι και το σώμα με ένα σκληρό αντικείμενο στις 12 Ιανουαρίου 2023 με σκοπό να το σκοτώσει.

Επιπλέον, ο 33χρονος φέρεται να άσκησε σοβαρή σεξουαλική βία στο παιδί.

Το αγόρι πέθανε αργότερα το ίδιο βράδυ στο διαμέρισμα του άνδρα στο Barsinghausen ως αποτέλεσμα των σοβαρών τραυμάτων του.

Αρχικά, ο άνδρας με γερμανική και πολωνική υπηκοότητα και η Πολωνή είχαν προσπαθήσει να εξηγήσουν τα τραύματα του τετράχρονου με πτώση από τις σκάλες.

Η αδελφή του μικρού δεχόταν επίσης κακοποίηση

Από τότε που η 28χρονη μητέρα είχε μετακομίσει μαζί με τον Daniel G. από την Πολωνία στο Barsinghausen τον Μάιο του 2022, το αγόρι και η εξάχρονη αδελφή του φέρονται να ξυλοκοπούνταν τακτικά, να βασανίζονταν και κατά καιρούς να κλείνονταν σε μια μη θερμαινόμενη, σκοτεινή αποθήκη.

Σύμφωνα με τις έρευνες, η 6χρονη δεν επηρεάστηκε από την κακοποίηση τόσο όσο ο γιος.

Σύμφωνα με την εισαγγελία, το αγόρι φέρεται να ενοχλούσε τον 33χρονο στην ερωτική του σχέση με τη μητέρα. Μετά από αρχικούς δισταγμούς, η 28χρονη φέρεται να συμμετείχε στην κακοποίηση προκειμένου να μην θέσει σε κίνδυνο τη σχέση της με τον νέο της σύντροφο.

Συγκεκριμένα, ο τετράχρονος είχε υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς -μεταξύ των οποίων ένα κάταγμα στην άνω γνάθο- στις 28 Δεκεμβρίου 2022, οι οποίοι δεν είχαν αντιμετωπιστεί.

Τις τελευταίες εβδομάδες πριν από τον θάνατό του, λέγεται επίσης ότι δεν είχε λάβει σχεδόν τίποτα να φάει ή να πιει, με αποτέλεσμα να είναι σοβαρά λιποβαρής.

Ο Daniel G. ήταν γνωστός στην αστυνομία

Εναπόκειται πλέον στο περιφερειακό δικαστήριο του Ανόβερου να αποφασίσει αν θα κινήσει την κύρια διαδικασία.

Μετά τη σύλληψη του ζευγαριού, η περιφέρεια του Ανόβερου ανέφερε ότι τα παιδιά ηλικίας τεσσάρων και έξι ετών δεν ήταν γνωστά στο γραφείο πρόνοιας νέων στο παρελθόν.

Σύμφωνα με την τότε εισαγγελία, ο 33χρονος φέρεται να έχει και δύο δικά του παιδιά από προηγούμενη σχέση.

Η πρώην σύντροφός του τον είχε καταγγείλει για βιαιοπραγία, αλλά δεν υπήρχαν ευρήματα για το αν είχε βιαιοπραγήσει απέναντι στα παιδιά του στην προηγούμενη σχέση, είχε ειπωθεί τον Ιανουάριο.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης