63χρονος έσπασε με το χέρι 16 καρπούζια και 27 καρύδες σε 1 λεπτό

Ο 63χρονος Muhamed Kahrimanovic σημείωσε δύο παγκόσμια ρεκόρ στο Ινστιτούτο Ρεκόρ της Γερμανίας. Δείτε υλικό από τα κατορθώματά του.

Ένα ακόμη παγκόσμιο ρεκόρ έσπασε ο Muhamed Kahrimanovic, ένας 63χρονος άντρας, γνωστός ως “Hammer Hands”, ο οποίος “συνθλίβει” με γυμνά τα χέρια του και χρησιμοποιώντας κινήσεις των πολεμικών τεχνών, καρύδες και καρπούζια.

Την Πέμπτη (30/03) ο Muhamed Kahrimanovic κατάφερε να σπάσει 27 καρύδες μέσα σε ένα λεπτό με το χέρι του στο Ινστιτούτο Ρεκόρ της Γερμανίας, σημειώνοντας παγκόσμιο ρεκόρ.

Μάλιστα, τη στιγμή που το κάνει έχει δεμένα τα μάτια του και κρατά ένα ωμό αυγό στο χέρι του, χτυπώντας με αυτό τα φρούτα.

Παράλληλα, ο 63χρονος Γερμανός έσπασε 16 καρπούζια μέσα σε ένα λεπτό πάνω στην κοιλιά της Lucrezia Albanese, σημειώνοντας, επίσης, παγκόσμιο ρεκόρ.

Πηγή: news247

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης