Γάτα παγιδευμένη σε αμάξι: Η πυροσβεστική το αποσυναρμολογεί

Μία γάτα παγιδεύτηκε μέσα σε ένα αυτοκίνητο στο Έσσεν – τόσο βαθιά μέσα που η πυροσβεστική είχε μόνο μια επιλογή

Μια γάτα προκάλεσε στην πυροσβεστική υπηρεσία του Έσσεν μια πολύπλοκη επιχείρηση το πρωί του Σαββάτου.

Για να το απελευθερώσουν από το χώρο του κινητήρα, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης χρειάστηκε να αποσυναρμολογήσουν ένα αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ασπρόμαυρο γατάκι είχε κρυφτεί πίσω από την επένδυση του κάτω μέρους του αμαξώματος – και δεν ήθελε να ξαναβγεί.

Η γάτα είχε ήδη τραβήξει την προσοχή με νιαουρίσματα στο Essen-Steele την Παρασκευή, όπως περιγράφει η πυροσβεστική.

Το Σάββατο, ωστόσο, ένας γείτονας ειδοποίησε και πάλι τους ιδιοκτήτες του αυτοκινήτου για θορύβους γάτας – και εκείνοι ειδοποίησαν την πυροσβεστική.

Η γάτα φεύγει, φωνάζοντας – οι προσπάθειες να την πιάσουν αποτυγχάνουν

Στη συνέχεια οι πυροσβέστες ανύψωσαν το αυτοκίνητο με αερογέφυρες και το στήριξαν. Τέλος, αφαιρέθηκαν το δεξί μπροστινό ελαστικό και τμήματα του τροχού.

Αλλά η γάτα δεν έδειξε μεγάλη ευγνωμοσύνη για την επιχείρηση διάσωσης: “Μετά από ένα σύντομο σπρώξιμο, η γάτα απελευθερώθηκε και έφυγε, φωνάζοντας”, δήλωσε η πυροσβεστική. “Όλες οι προσπάθειες να συλληφθεί το ζώο στη συνέχεια απέτυχαν”.

Μετά την επέμβαση, η οποία διήρκεσε περίπου μία ώρα, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης επανασυναρμολόγησαν το αυτοκίνητο.

Δεν είναι σαφές αν η γάτα κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι της. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, περαστικοί είχαν ακόμη τραβήξει φωτογραφίες της γάτας για να ξεκινήσουν εκκλήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης