Γερμανία: 40χρονος εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα με όπλα

Γερμανία: 40χρονος εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα με όπλα

Ένας 40χρονος εμφανίστηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα με δύο μακρύκαννες καραμπίνες στις αποσκευές του. Πιθανότατα δεν περίμενε να τον καταγγείλουν…

Ο 40χρονος από το Άμπεργκ προσήλθε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα με δύο όπλα, αναφέρει η αστυνομική επιθεώρηση Sulzbach-Rosenberg.

Τα τουφέκια μικρού διαμετρήματος προέρχονταν από την περιουσία του αποθανόντος πατέρα του από την περιοχή Amberg-Sulzbach.

Ο 40χρονος ήθελε στην πραγματικότητα να παραδώσει τα όπλα στους αστυνομικούς για καταστροφή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η πρόθεση του άνδρα ήταν σωστή, αλλά δυστυχώς η υλοποίηση ήταν λανθασμένη. Αυτό είχε συνέπειες.

Ποινικές διώξεις για παραβίαση του νόμου περί όπλων

Ως αποτέλεσμα των πράξεών του, ασκήθηκαν τώρα ποινικές διώξεις κατά του 40χρονου, επειδή ο άνδρας δεν είχε άδεια οπλοφορίας.

Η μεταφορά των δύο τουφεκιών του και μόνο θεωρείται “μεταφορά όπλου” και επομένως παραβιάζει τον νόμο περί όπλων, εξηγεί η αστυνομική ανακοίνωση του Sulzbach-Rosenberg.

Διαβάστε σχετικά: Νόμοι και κανόνες περί όπλων στη Γερμανία

Για τη νόμιμη διάθεση των δύο τυφεκίων, ο 40χρονος από το Άμπεργκ θα έπρεπε να λάβει άδεια για τη μεταφορά από την αρμόδια αρχή για θέματα ασφαλείας στο γραφείο της περιφερειακής διοίκησης.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης