Γερμανία: 77χρονος παρακολουθούσε πορνό ενώ οδηγούσε

Ένας συνταξιούχος συλλαμβάνεται να τρέχει με υπερβολική ταχύτητα στο Βερολίνο. Κατά τη διάρκεια ελέγχου, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι ο άνδρας παρακολουθούσε πορνογραφία ενώ οδηγούσε.

Η αστυνομία του Βερολίνου έπιασε έναν συνταξιούχο να παρακολουθεί πορνό ενώ οδηγούσε – και να οδηγεί με υπερβολική ταχύτητα στην πόλη.

Τον 77χρονο σταμάτησαν οι αστυνομικοί στο Βερολίνο-Βάνσεε, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος.

Πορνό στο αυτοκίνητο: η αστυνομία είχε μια “διαφωτιστική συζήτηση”

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν αρχικά τον συνταξιούχο επειδή έτρεχε με ταχύτητα μεγαλύτερη από το όριο κατά τη διάρκεια ελέγχου ταχύτητας.

“Όταν ήρθαν αντιμέτωποι με τον άνδρα, οι συνάδελφοι παρατήρησαν ότι έπαιζε πορνό σε οθόνη ενσωματωμένη στο όχημα”, εξήγησε ο εκπρόσωπος.

Σε μια “διευκρινιστική συζήτηση”, οι αστυνομικοί είχαν εξηγήσει στον άνδρα “ότι αυτό δεν ήταν καλή ιδέα”, εξήγησε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

“Στη συνέχεια του επέτρεψαν να συνεχίσει την οδήγηση”.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.